Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ολοκληρωμένο παιχνίδι”

“Ολοκληρωμένο παιχνίδι”

messina

messina

Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής ανοίγει με το ντέρμπι του πρώτου ομίλου ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στην επόμενη φάση και θέλουν τη νίκη για ένα καλύτερο πλασάρισμα. Ο Έτορε Μεσίνα με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας υποστήριξε πως αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο αυτή τη στιγμή, είναι η ομάδα του να παίξει ολοκληρωμένα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

“Στην Βαρκελώνη ουσιαστικά παίξαμε μόνο στο πρώτο ημίχρονο αυτό που μπορούσαμε. Τώρα εκτός από το να παίξουμε καλή άμυνα στους σουτέρ τους και στο ποστ θα πρέπει να βελτιώσουμε την συγκέντρωση μας στις επιθετικές επιλογές στα κρίσιμα σημεία του αγώνα. Αν κερδίσουμε με τουλάχιστον 10 πόντους μπορεί να μας ανοίξει η ευκαιρία να τερματίσουμε στη 2η θέση του ομίλου. Ενδιαφέρομαι περισσότερο, όμως, να παίξουμε ολοκληρωμένα και σταθερά στα 40 λεπτά του αγώνα. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος σε αυτό το σημείο της σεζόν”, ήταν τα λόγια του Έτορε Μεσίνα, ενώ από πλευράς παικτών ο Αντρέι Βοροντσέβιτς πρόσθεσε:

“Είναι προφανές ότι αντιμετωπίζουμε μία από τις δυνατότερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Δεν χρειάζεται να πω ότι μπροστά στους φιλάθλους μας θέλουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Δουλεύουμε σκληρά και προετοιμαζόμαστε, μελετάμε τον αντίπαλο μας. ξέρουμε τι να περιμένουμε και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται για να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…