Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Νοσοκομείο” το ΣΕΦ

“Νοσοκομείο” το ΣΕΦ

law injury kypello

law-injury-kypello

Οι τελευταίες ημέρες του 2013 είναι οι… χειρότερες του έτους για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά την ήττα από τον ΚΑΟΔ βλέπει τα προβλήματά του να πολλαπλασιάζονται, αντί να μειώνονται. Κι αυτό γιατί ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κληθεί να δουλέψει για το παιχνίδι της προσεχούς Παρασκευής κόντρα στη Φενέρμπαχτσε με τρεις παίκτες να βρίσκονται στα “πιτς”.

Ο λόγος για τους Έισι Λο, Μπρεντ Πέτγουεϊ και Δημήτρη Κατσίβελη!

Ο Αμερικανός γκαρντ των Πρωταθλητών Ευρώπης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει μία και καλή τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο γόνατο (μηνίσκος), με αποτέλεσμα να μείνει εκτός μάχης για τις επόμενες έξι (6) εβδομάδες. Όπερ και σημαίνει πως θα χάσει σχεδόν όλο τον πρώτο γύρο του Top 16 της Ευρωλίγκα, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη Basket League ΟΠΑΠ.

Όσον αφορά τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο άλλοτε παίκτης του Ρεθύμνου εξακολουθεί να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στη μέση. Κάτι που σημαίνει πως δεν θα βρίσκεται στην αποστολή των “ερυθρολεύκων” για το παιχνίδι με τους Τούρκους προσθέτοντας ακόμη έναν “πονοκέφαλο” στο Γιώργο Μπαρτζώκα.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε η πρωινή προπόνηση για να δημιουργήσει ακόμα ένα πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί ο Δημήτρης Κατσίβελης υπέστη διάστρεμμα (σ.σ.: δεν έχει αποσαφηνιστεί η σοβαρότητα), με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε να είναι αμφίβολη. Τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…