Κεντρική Ελευσίνα “Να μην κάνουμε λάθη”

“Να μην κάνουμε λάθη”

skarafigkas deiktis

skarafigkas-deiktis

Στην προσπάθειά του να “ξεκολλήσει” από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ο Πανελευσινιακός θα φιλοξενήσει αύριο (16/12, 16:00) τον Άρη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σχολίασε για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στους “κιτρινόμαυρους“: “Έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο γήπεδο μας, αντίπαλος μας είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία. Έχει περάσει τα τελευταία δύο χρόνια την ταυτότητα του προπονητή της, είναι πάρα πολύ μαχητική ομάδα με Έλληνες παίκτες.

Θα προσπαθήσουν να βγάλουν όσο ενέργεια έχουν και από ότι βλέπουμε στα προηγούμενα ματς καταλαβαίνουμε ότι με τα δικά μας τα προβλήματα που πλέον εκτός από τους τραυματισμούς έχει αρχίσει η ψυχολογική πίεση να μπαίνει στην ομάδα.

Καταλαβαίνουμε ότι θα έρθει ο Άρης εδώ να παίξει ένα παιχνίδι βασιζόμενος στις περισσότερες λύσεις που διαθέτει αυτή την στιγμή και να βγάλει παραπάνω ενέργεια από εμάς, αν καταφέρουμε και αντέξουμε στο ρυθμό χωρίς να κάνουμε πολλά λάθη θα έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Εκ μέρους των παικτών του Πανελευσινιακού, ο Δήμος Αβραμίδης, σημείωσε: “Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με τον Άρη και θα το χαρακτήριζα κομβικό για εμάς μιας και προερχόμαστε από συνεχόμενες ήττες και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες.

Είναι ένα παιχνίδι που αν καταφέρουμε και κερδίσουμε θα κάνουμε ένα παραπάνω βήμα για την παραμονή μας στην κατηγορία. Βεβαίως και το έργο μας είναι πολύ δύσκολο γιατί ο Άρης είναι μια ποιοτική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πιστεύω πως με την βοήθεια του κόσμου μας θα καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…