Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί”

“Να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί”

athinaiou shoot kypello

athinaiou-shoot-kypello

Τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε ο Άρης. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Αγγέλου, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, επικράτησε του Πανιωνίου με 88-79.

Μεγάλος πρωταγωνιστικής για τους νικητές ήταν ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 26 πόντους, ευστοχώντας σε 2 τρίποντα και κερδίζοντας 9 φάουλ. Ο 25χρονος γκαρντ του Άρη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη μεγάλη εμφάνιση της ομάδας του, την πρόκριση στον τελικό, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου.

Γιάννη, η νίκη σας φάνηκε άνετη απέναντι στον Πανιώνιο. Θεωρείς ότι κάνετε το καλύτερό σας παιχνίδι;
“Μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και παίξαμε σφιχτή άμυνα, με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευθεί. Περιμέναμε όμως να αντιδράσει η ομάδα του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και έγινε. Ήμασταν όμως συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημεία και φθάσαμε στη νίκη. Πάντως δεν ήταν άνετη νίκη”.

Εσύ έκανες εκπληκτικό παιχνίδι. Ήθελες να αποδείξεις και κάτι απέναντι στην πρώην ομάδα σου;
“’Όχι, δεν σκεφτόμουν κάτι τέτοιο. Απλά προσπαθώ κάθε φορά που παίζω, να βοηθάω την ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι, ανεξάρτητα ποιον έχουμε απέναντί μας. Ξέραμε πόσο πολύ ήθελε ο κόσμος τη νίκη. Τη θέλαμε κι εμείς και τα καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Μία νίκη που συνδυάστηκε με πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου”.

Πόσες πιθανότητες πιστεύεις ότι έχει ο Αρης στον τελικό;
“Σίγουρα στον τελικό, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Εμείς θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί και να το ευχαριστηθούμε. Κάποια παιδιά από την ομάδα, δεν έχουν βιώσει ανάλογη εμπειρία, είναι κάτι πρωτόγνωρο. Θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε κι ότι προκύψει…”

Σας αιφνιδίασε η αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου;
“Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιαστήκαμε αλλά αν το σκεφτούμε λογικά, ήταν μία μεγάλη πρόκληση για τον coach και το αξίζει. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και δεν είναι τυχαίο το ενδιαφέρον μίας τόσο μεγάλης ομάδας. Εγώ θέλω να τον ευχαριστήσω διότι ήταν αυτός που με εμπιστεύθηκε και με έφερε στον Αρη και να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Εμείς τώρα, θα πρέπει να δουλέψουμε με όποιον προπονητή έρθει και να συνεχίσουμε αυτό που ξεκίνησε από πέρυσι να χτίζει ο coach”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…