Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Να διεκδικήσουμε την άνοδο”

“Να διεκδικήσουμε την άνοδο”

kavala team

kavala-team

Την καλύτερη φετινή εμφάνιση της στο πρωτάθλημα της Α2 πραγματοποίησε η Καβάλα. Το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα επικράτησε εκτός έδρας της Αγίας Παρασκευής με 85-62, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή το Δημήτρη Καλαμπάκα. Ο 24χρονος φόργουορντ, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους (3/4 βολές, 3/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα), μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, τους στόχους της, το μέλλον του αλλά και φυσικά για τον επόμενο αντίπαλο της Καβάλας στο πρωτάθλημα που είναι ο Ερμής Λαγκαδά.

Δημήτρη, νικήσατε πιο εύκολα από ότι περιμένατε στην Αγία Παρασκευή;
“Στο ξεκίνημα του αγώνα πηγαίναμε πόντο-πόντο. Βρήκαμε όμως ρυθμό μετά το 25ο λεπτό και καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία μεγάλη διαφορά, την οποία διατηρήσαμε μέχρι το τέλος. Βέβαια, έπεσε κα η απόδοση της Αγίας Παρασκευής στα τελευταία λεπτά και αυτός ίσως οφείλεται, στην απογοήτευση που είχαν. Θεωρώ όμως, ότι η διαφορά των 23 πόντων, είναι πλασματική”.

Θεωρείς ότι θα είστε από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο;
“Θέλω να πιστεύω σε αυτό. Αυτός είναι ο αρχικός μας στόχος, έστω κι αν κάναμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Το ρόστερ σχεδιάστηκε έτσι, ούτως ώστε, να διεκδικήσουμε την άνοδο”.

Πιστεύεις ότι εφέτος θα είναι η χρονιά σου και το καλοκαίρι θα κάνεις το μεγάλο άλμα στην καριέρα σου;
“Σίγουρα στόχος της ομάδας είναι η άνοδος. Αυτό κοιτάω πρώτα απ’ όλα. Και από εκεί και πέρα, να διακριθώ και εγώ μέσα από την ομάδα. Αν πάνε όλα καλά γι την ομάδα, ίσως πάνε και καλά για μένα”.

Στον αγώνα που ακολουθεί με τον Ερμή Λαγκαδά, θεωρείς ότι έχετε τον τίτλο του φαβορί;
“Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί αλλά θεωρώ, ότι στο πρωτάθλημα της Α2, οι ομάδες που παίζουν εντός έδρας, έχουν ένα προβάδισμα. Οπότε και εμείς θα έχουμε μία επιπλέον βοήθεια. Οι φίλαθλοι μας, μας έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα και θεωρώ, ότι αν συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, θα έχουμε κι άλλο κόσμο στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…