Κεντρική Basket League Άρης “Να βελτιώσουμε τις αδυναμίες”

“Να βελτιώσουμε τις αδυναμίες”

aggelou iremos

aggelou-iremos

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Αγγέλου θα “ταξιδέψει” αύριο (15/12, 16:00) στην Ελευσίνα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Πανελευσινιακό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Για βελτίωση η οποία θα έρθει μέσα από τα παιχνίδια μίλησε ο Βαγγέλης Αγγέλου, στις δηλώσεις του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό: “Μπαίνοντας στο δεύτερο 15ήμερο του Δεκεμβρίου, υπάρχουν τρία ματς με ξεχωριστή σημασία για εμάς.

Στην Ελευσίνα, θα παίξουμε με μία ομάδα της οποίας το δείγμα γραφής στο 70% των μέχρι τώρα παιχνιδιών της, έχει πολύ μεγάλη διαφορά από πέρσι. Με ένα ισορροπημένο ρόστερ βασικών παικτών, σε άμυνα και επίθεση, προσπαθεί να ελέγξει τα παιχνίδια σε καταστάσεις μισού γηπέδου. Η δική μας δουλειά είναι ίδια, συνεχής και απλή σε κάθε παιχνίδι. Να βελτιωνόμαστε κάθε φορά στις αδυναμίες που έχουμε δείξει μέχρι τώρα, αλλά και να κρατάμε σταθερά, τα κομμάτια στα οποία είμαστε καλοί”.
Από την μεριά των “κιτρινόμαυρων” παικτών ο αναγεννημένος Ζήσης Σαρικόπουλος, σχολίασε για την αναμέτρηση στην Ελευσίνα: “Από την προηγούμενη αγωνιστική, έχει ξεκινήσει μία σειρά σημαντικών αγώνων για εμάς μέσα στο Δεκέμβριο, τους οποίους αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά και με σοβαρότητα τον κάθε έναν από αυτούς.

Ο Πανελευσινιακός είναι μία ομάδα που διαθέτει έμπειρους, αλλά και ξένους παίκτες και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Το ζητούμενο για εμάς, είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό σε όλους τους τομείς, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Από εκεί και έπειτα, θα κοιτάξουμε το επόμενο και πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, αυτό του Κυπέλλου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…