Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να ανεβάσουμε ρυθμό”

“Να ανεβάσουμε ρυθμό”

pappas gomelsky1

pappas-gomelsky1

Μετά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό, στο “στρατόπεδο” του Παναθηναϊκού η ψυχολογία είναι ανεβασμένη. Οι “πράσινοι” θέλουν να έχουν ανάλογη συνέχεια και στο πρωτάθλημα. Επόμενος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, όπου το “τριφύλλι” τον υποδέχεται αύριο (29/12, 16:00) με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ο συνεργάτης του τεχνικού του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και σχολίασε για την αυριανή αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς: “Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα πολύ καλά δουλεμένη. Ο στόχος της είναι αμυντικά να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας.

Προσπαθεί με βασικούς δημιουργούς τα γκαρντ της να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις στην επίθεση. Εμείς προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη και μπαίνοντας σε ένα νέο κύκλο παιχνιδιών με την έναρξη και του Top16. Πρέπει η ομάδα να ανεβάσει ρυθμό και να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για αυτά τα παιχνίδια, αρχίζοντας από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ“.

Ο ανεβασμένος αγωνιστικά τον τελευταίο καιρό, Νίκος Παππάς σημείωσε από την μεριά του για το Κυριακάτικο παιχνίδι: “Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θα πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και την πρόκριση, αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε και να κρατήσουμε τον τρόπο με τον οποίο αγωνιστήκαμε, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Μπορεί να είναι ο οδηγός για τη συνέχεια. Ξεκινά ένας κύκλος σημαντικών αγώνων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρωλίγκα με το Top16 και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…