“Νίκη παραμονής”

vetoulas11

 

vetoulas1

Να πάρει “κεφάλι” στο μεταξύ τους ρεκόρ (4-5 και οι δυο) θα επιδιώξει αύριο (14/12, 17:00) ο Απόλλων Πάτρας, καθώς θα φιλοξενήσει στο κλειστό της “Περιβόλας” τον ΚΑΟΔ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο τεχνικός των Πατρινών Νίκος Βετούλας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σημείωσε για την κρίσιμη αυριανή αναμέτρηση κόντρα στους Δραμινούς: “Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας και γνωρίζουμε όλοι τη σημασία που έχει απέναντι σε κάθε αντίπαλο, ιδιαίτερα στο φετινό Πρωτάθλημα.

Εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει προσανατολισμούς μέσα στο γήπεδο και βασίζεται πολύ στους Αμερικάνους γκαρντ. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε άλλον ένα βήμα για την παραμονή μας στην κατηγορία”.

Από την μεριά των παικτών του Απόλλωνα, ο Γιάννης Λιανός σχολίασε για την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ: “Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας στην έδρα μας. Πρέπει να τον κερδίσουμε με πάση θυσία. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι πρέπει να παίξουμε από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά και πολύ συγκεντρωμένα για να φτάσουμε στη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο ΚΑΟΔ. Γνωρίζουμε ότι στηρίζεται κυρίως στο ταλέντο των Αμερικάνων του κι εμείς θα πρέπει να τους σταματήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…