Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Νίκη – παραμονή”

“Νίκη – παραμονή”

vetoulas new

vetoulas-new.

Στα Τρίκαλα δοκιμάζεται αύριο (7/12, 19:15) ο Απόλλωνας Πάτρας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ. Οι Πατρινοί θέλουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, ώστε να παραμείνουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου –πριν τα παιχνίδια- ο Νίκος Βετούλας, στάθηκε στη δυναμική της ομάδας των Τρικάλων: “Παίζουμε σε μια σκληρή έδρα εναντίον μιας ομάδας που δείχνει φορμαρισμένη. Έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας, και εντός έδρας καταφέρνει να επιβάλει το ρυθμό της.

Το “κλειδί” για εμάς θα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην παρασυρθούμε, ώστε να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει να εξασφαλίσουμε τη γρήγορη παραμονή μας στην κατηγορία. Σεβόμαστε πολύ τα Τρίκαλα. Είναι μια ομάδα με κατευθύνσεις και ρόλους από τον προπονητή της”.

Από την μεριά του ο αρχηγός του Απόλλωνα, Νίκος Αργυρόπουλος, σχολίασε για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς: “Είναι ένα πολύ δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι. Νομίζω ότι η βαθμολογική θέση που βρίσκονται τα Τρίκαλα είναι πλασματική. Θεωρώ ότι δεν είχε την τύχη μαζί της μέχρι τώρα η ομάδα των Τρικάλων, έχει χάσει δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια στο σουτ, αλλά έχει κάνει και μεγάλες νίκες απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Ίκαρο. Έχουμε καλύτερη ομάδα κι αν διατηρήσουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού, πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…