Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Νίκη και πρόκριση

Νίκη και πρόκριση

mahmuti efes anadolu

mahmuti_efes anadolu

Τη νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στο Top 16 της Ευρωλίγκας αναζητά η Αναντολού Εφές. Το συγκρότημα του Οκτάι Μαχμούτι, μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα που υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική από τη Μπάμπεργκ, ταξιδεύει στο Κάουνας της Λιθουανίας για να αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις (12/12). Ο έμπειρος τεχνικός των Τούρκων, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θέλει τη νίκη, ώστε να μην μπλέξει σε τυχόν μαθηματικές εξισώσεις.

“Την περασμένη εβδομάδα είχαμε μια απροσδόκητη ήττα, από την Μπάμπεργκ, αποτέλεσμα δικών μας λαθών. Τώρα μένουν δυο ματς στην κανονική σεζόν και τυχόν λάθη δεν θα συγχωρούνται. Για να προκριθούμε στο Τοp 16, πρέπει να νικήσουμε την Πέμπτη. Έτσι, δεν θα εμπλακούμε σε μαθηματικές εξισώσεις. Η Ζάλγκιρις σίγουρα θα παλέψει. Θα είναι δύσκολο ματς. Δεν πρέπει να σταματήσουμε σε κανένα σημείο. Την περασμένη εβδομάδα, όταν ξεφύγαμε με μεγάλη διαφορά, πιστέψαμε ότι έχουμε νικήσει. Και χάσαμε. Πήραμε το μάθημα μας και τώρα θα παίξουμε πιο προσεχτικά”, ήταν τα λόγια του Οκτάι Μαχμούτι, ενώ από πλευράς παικτών ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς πρόσθεσε:

“Το ματς με τη Ζάλγκιρις θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά για εμάς, για αυτή τη σεζόν. Κατ’ αρχάς, θα εγγυηθεί την πρόκριση μας στο ΤΟΡ16 και έπειτα θα τονώσει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση μας. Σίγουρα θα είναι δύσκολο ματς. Η Αναντολού Εφές όμως, ξέρει πώς να ανταποκρίνεται στις δυσκολίες. Θέλουμε να γυρίσουμε στην Κωνσταντινούπολη, με την πρόκριση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…