Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Νίκη και… διαχείριση

Νίκη και… διαχείριση

pedoulakis vovoras

pedoulakis-vovoras

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αύριο (16/12, 16:00) αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου στο “σμαραγδένιο νησί”. Όπως είναι φυσιολογικό, οι “πράσινοι” δεν… αγχώνονται για το συγκεκριμένο παιχνίδι, πλην όμως θέλουν να παρουσιαστούν βελτιωμένοι και να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Ο Γιώργος Βόβορας και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση με τους Ροδίτες τονίζοντας πως η σωστή διαχείριση του αγώνα είναι ένα από τα “κλειδιά” της νίκης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη ανέφερε χαρακτηριστικά πως “ο Κολοσσός με την αλλαγή του προπονητή προέρχεται από ένα σερί καλών εμφανίσεων, παρουσιάζει ιδιαίτερη αμυντική προσήλωση ως ομάδα και έχει ένα συνδυασμό έμπειρων κυρίως Ελλήνων παικτών, αλλά ξένων με αθλητικά προσόντα.

Από την πλευρά μας θα πρέπει να διαχειριστούμε το παιχνίδι σωστά, καθώς ερχόμαστε από μια σημαντική νίκη στην Ευρωλίγκα και ένα δύσκολο ταξίδι. Θα πρέπει να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την κούραση και το χρόνο κάποιων συγκεκριμένων παικτών, γιατί μπροστά μας υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια”, με τον Έλληνα φόργουορντ να προσθέτει:

“Ερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα, τη νίκη επί της Λοκομοτίβ Κούμπαν στη Ρωσία και πάνω από όλα μια και καλή εμφάνιση. Πρέπει στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό, να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Θα πρέπει να βρούμε ρυθμό και να παίξουμε ένα 40λεπτο συγκεντρωμένοι και μένοντας στο πλάνο που θα έχουμε για τον αγώνα. Αυτό που θα θέλαμε είναι ότι έγινε και στη Ρωσία. Νίκη που θα συνδυαστεί από καλή εμφάνιση“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…