Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Νίκη για να “ρεφάρουμε”

“Νίκη για να “ρεφάρουμε”

vetoulas11

vetoulas1

Να βάλουν τέλος στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, θα επιδιώξει ο Απόλλων Πάτρας στην αυριανή (28/12, 16:00) αναμέτρηση κόντρα στη Νέα Κηφισιά, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο τεχνικός των Πατρινών Νίκος Βετούλας “βλέπει” την αυριανή αναμέτρηση ως μια ευκαιρία να επιστρέψει η ομάδα του στις νίκες και να “καλύψει” προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα: “Είναι εξ ορισμού ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς προερχόμαστε από μια εντός έδρας ήττα.

Αντίθετα η Κηφισιά με τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να “ρεφάρουμε” την ήττα. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους”.

Εκ μέρους των παικτών του Απόλλωνα Πάτρας, ο Γιάννης Λιανός σχολίασε για την κρίσιμη αυριανή αναμέτρηση με την Κηφισιά: “Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία στους τελευταίους αγώνες είναι φορμαρισμένη, καθώς προέρχεται από ένα σερί νικών.

Εμείς θέλουμε πάση θυσία τη νίκη. Πρέπει εκτός από την άμυνα που δείχνουμε καλό πρόσωπο στους τελευταίους αγώνες, να δείξουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην επίθεσή μας. Αν το έχουμε αυτό, πιστεύω ότι θα έχουμε και το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι το τέλος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…