Κεντρική Διεθνή Νέο “λίφτινγκ” στη Βαγιαδολίδ

Νέο “λίφτινγκ” στη Βαγιαδολίδ

viney valladolid

viney-valladolid

Η απέλπιδα προσπάθεια της Βαγιαδολίδ να βελτιώσει την θέση της στην φετινή βαθμολογία της Liga Endesa την… αναγκάζει να αλλάζει συνεχώς το ρόστερ της αφού ο τεχνικός της ομάδας, Ρίκαρντ Κάσας, “παλεύει” να βρεθεί η σωστή χημεία μεταξύ των παικτών.

Αυτό το συνεχιζόμενο “λίφτινγκ” αλλά και το… φύγε εσύ, έλα εσύ έχουν επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τη Βαγιαδολίδ η οποία με ρεκόρ 1-10 βρίσκεται στον “πάτο” της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και δύσκολα θα υπάρξει σωτηρία. Τελευταίο “θύμα” ήταν ο Ντρου Βίνεϊ ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ισπανική ομάδα, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο Ρίκαρντ Κάσας, ο 25χρονος άσος έβαζε πολλές φορές τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

Ο Βίνεϊ πρόλαβε να δώσει το “παρών” σε 4 αγώνες για τη Liga Endesa έχοντας μέσο όρο 6,3 πόντους και 3,5 ριμπάουντ. Παράλληλα όμως ο αντικαταστάτης του βρέθηκε και ακούει στο όνομα… Μέλβιν Σάντερς (32, 1,96). Ο 32χρονος γκαρντ/φόργουορντ αναμένεται να ενισχύσει με την εμπειρία του την Βαγιαδολίδ ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Μάλαγα, στην Γκραν Κανάρια και στη Μενόρκα.

Ο Σάντερς τελείωσε την περσινή χρονιά στην Πίναρ Καρσίγιακα όπου σε 5 ματς για το πρωτάθλημα Τουρκίας είχε μέσο όρο 1,2 πόντους. Επίσης έπαιξε και σε 5 αγώνες για το Eurochallenge έχοντας μέσο όρο 3,8 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…