Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Μοίρασαν δώρα και χαρά

Μοίρασαν δώρα και χαρά

Xristodouleio Idryma

Xristodouleio Idryma

Η επίσκεψη των αντιπροσωπειών του ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ και ΣΕΠΚ στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα, ολοκληρώθηκε με τους εκπροσώπους του Ελληνικού μπάσκετ να μοιράζουν δώρα και χαρά στα φιλοξενούμενα κορίτσια του ιδρύματος.

Τους αντιπροσώπους των ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ και ΣΕΠΚ τους υποδέχτηκε η Διευθύντρια του Χρισοδούλειο Ιδρύματος, Βάσω Μανούση, η οποία στον χαιρετισμό της ανέφερε: “Σας ευχαριστούμε που για πολλοστή χρονιά είστε δίπλα μας. Ευχαριστώ τον κύριο Παπαμακάριο που έκανε την σύνδεση αρχικά του ιδρύματος με το μπάσκετ. Το ίδρυμα στηρίζεται και βοηθιέται πάρα πολύ από εσάς. Είστε μία σταθερή άξια στο χώρο και τα κορίτσια κάθε φορά περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία πότε θα έρθετε.

Το ίδρυμα λειτουργεί εδώ και 70 χρόνια φιλοξενώντας κοριτσάκια. Το μικρότερο μας αυτή τη στιγμή είναι 3,5 ετών και φτάνουμε μέχρι κοπέλες 24 χρονών. Ο χώρος βασίζεται αποκλειστικά σε εθελοντική προσφορά. Θα θέλαμε επίσης να σας ευχαριστήσουμε που κάθε χρόνο δίνεται την δυνατότητα στα μεγάλα μας κορίτσια να κάνουν διακοπές το καλοκαίρι και να παρακολουθούν μπάσκετ. Καλές γιορτές σε όλους“.

Τον ΕΣΑΚΕ αντιπροσώπευσαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργος Χαλβατζάκης, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Μαμαλάκης και ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Κονδύλης. Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης σχολίασε: “Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που για ακόμα μία χρονιά μας δέχεστε σε αυτή τη ζεστή αγκαλιά. Το έργο που επιτελείτε είναι πολύ σημαντικό και ειδικά αυτές τις ημέρες. Το μπάσκετ πάντα βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που βοηθούν.

Xristodouleio-Idryma2

Φέτος και τα επόμενα χρόνια θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Χαιρόμαστε που τα κορίτσια είναι φίλαθλοι του μπάσκετ και θα χαρούμε να σας βλέπουμε σε όλα τα γήπεδα από εδώ και πέρα. Θα έρθουμε σε συνεννόηση ώστε να λάβετε προσκλήσεις και να είστε συντεταγμένα πλέον στις οικογενειακές κερκίδες που θα ανακοινώσουμε. Σε οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε ανοικτοί γιατί η αγκαλιά του ΕΣΑΚΕ, του ΠΣΑΚ και του ΣΕΠΚ θα είναι δίπλα σας για να βοηθήσει την προσπάθεια που κάνετε. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη“.

Ο ΠΣΑΚ εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Μανώλη Παπαμακάριο, τον ειδικό γραμματέα Δημήτρη Τσαλδάρη, το μέλος του Δ.Σ. Αντώνη Μάντζαρη, τον Γενικό Διευθυντή Κώστα Αλεξανδρίδη και τα μέλη του Συνδέσμου Δημήτρης Κομποδιέτας, Θωμάς Νίκου, Δημήτρης Αράπης, Γιάννης Δημάκος και Πέτρος Μελισσαράτος.

Xristodouleio-Idryma3

Δηλώσεις από την μεριά του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, έκανε ο Πρόεδρος Μανώλης Παπαμακάριος, σημειώνοντας: “Πλέον δεν είναι μία εθιμοτυπική επίσκεψη σε ένα ίδρυμα όπως συνηθίζεται αυτές τις ημέρες. Νιώθω ότι έρχομαι σε μία ζεστή αγκαλιά με την οποία εδώ και έξι χρόνια είμαστε σε ανοικτή επικοινωνία. Όπως είπε ο κ. Χαλβατζάκης δεν θέλουμε να περιοριστούμε μόνο σε αυτή την επίσκεψη, αλλά είμαστε εδώ για να ακούσουμε τα προβλήματα που έχετε κι όπως μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία“.

Από τον ΣΕΠΚ το παρών έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας Θόδωρος Μπολάτογλου και ο προπονητής Τζίμης Κουστένης. Ο Γενικός Γραμματέας από την μεριά του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ανέφερε: “Από την αρχή είχαμε πει ότι δεν είμαστε εδώ για μία χρονιά αλλά ότι θα υπάρχει συνέχεια.

Είμαστε και φέτος πιστοί στο ραντεβού μας. Χαίρομαι που βλέπω το οίκημα να εξελίσσεται και να γίνονται έργα συντήρησης. Θα ήθελα να συγχαρώ το προσωπικό, το οποίο αφιλοκερδώς προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ευχόμαστε καλές γιορτές και σας ευχαριστούμε που για ακόμα μία χρονιά μας δεχθήκατε με αγάπη“.

Xristodouleio-Idryma1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…