Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κόντρα στο άγνωστο

Κόντρα στο άγνωστο

apostolidis panathinaikos

apostolidis-panathinaikos

Άγχος για τη νίκη απέναντι στον Ίκαρο Χαλκίδας δεν υπάρχει. Το ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι ο νικητής είναι λίγο πολύ γνωστό άλλωστε. Έτσι, εκεί που επικεντρώνουν την προσοχή τους οι “πράσινοι” είναι στο να βελτιωθούν αγωνιστικά βάζοντας ακόμα περισσότερους παίκτες στο ροτέισον.

“Αντιμετωπίζουμε τον Ίκαρο και λόγω της αλλαγής προπονητή δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς ακριβώς θα παρουσιαστεί στο παρκέ. Το σίγουρο είναι ότι έχει έμπειρους Έλληνες παίκτες, ειδικά στις θέσεις των γκαρντ, αλλά και καλούς αθλητικούς ψηλούς”, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος συνέχισε:

“Δεν ξέρω τι θα έχουν προλάβει να αφομοιώσουν οι παίκτες του Ικάρου μέσα σε μία εβδομάδα από αυτά που θα θέλει ο νέος προπονητής. Περιμένουμε να είναι ανταγωνιστικοί. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει, πριν από οτιδήποτε άλλο, να διαχειριστούμε τους παίκτες μας, να μοιράσουμε το χρόνο και να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς που δουλεύουμε στην προπόνηση”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αποστολίδης υποστήριξε: “Μετά την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στρέφουμε την προσοχή μας και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Ίκαρο, στον οποίο εστιάζουμε την προσοχή μας. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας άλλαξε πρόσφατα προπονητή και αυτό δίνει συνήθως μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες μιας ομάδας. Αυτό που θέλουμε είναι να δώσουμε το καλύτερο δυνατό, να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να φτάσουμε σε μία ακόμη νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία για 100 τυχερούς

100 εισιτήρια από ακυρώσεις αναζητούν τους… τυχερούς Τουλάχιστον 100 τυχεροί φίλαθλο…