“Κλειδί” η άμυνα

pedoulakis6

pedoulakis6

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Λοκομοτίβ Κούμπαν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, στάθηκε στην εξαιρετική άμυνα που έπαιξαν οι “πράσινοι” και που ήταν το “κλειδί” της νίκης:

“Σήμερα κερδίσαμε λόγω της άμυνάς μας. Η Λοκομοτίβ Κούμπαν είναι μια πολύ καλή ομάδα στο επιθετικό κομμάτι και είναι σημαντικό ότι την κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ. Στο πρώτο δεκάλεπτο αφήσαμε τα μακρινά σουτ στον Γιασάιτις και το πληρώσαμε. Η Λοκομοτίβ Κούμπαν είναι μια ομάδα που συνηθίζει να εκδηλώνει επιθέσεις μετά τα 16 δευτερόλεπτα, στοιχείο που καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

“Στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλύτερη άμυνα. Σταματήσαμε το passing game της Λοκομοτίβ Κούμπαν, είχαμε γρήγορη μεταφορά της μπάλας στην επίθεση και πολλά ελεύθερα σουτ, τα οποία και βάλαμε με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη νίκη”.

“Να μείνουμε υγιείς”

Από την πλευρά των παικτών ο Ραμέλ Κάρι ανέφερε με την σειρά του: “Δουλέψαμε πολύ μέσα στην εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε την επιθετική τακτική της Λοκομορτίβ Κούμπαν, που είναι μία εξαιρετική ομάδα. Γι’ αυτό και τελικά τα καταφέραμε. Είμαι συνηθισμένος στο κρύο, τόσο από τη Νέα Υόρκη όσο και από την Ουκρανία όπου αγωνίστηκα”, υποστήριξε ο 33χρονος γκαρντ και συνέχισε για τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τους παίκτες του Παναθηναϊκού:

“Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ωστόσο, όλοι εμείς οι υπόλοιποι, δουλέψαμε σκληρά και καλύψαμε τα κενά τους. Κάποια παιδιά σκόραραν πολλούς πόντους στην επίθεση και μας βοήθησαν να φτάσουμε στη νίκη. Έχουμε τους παίκτες για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τις απουσίες. Βέβαια, πρέπει να μείνουμε υγιείς” ενώ για το ματς της επόμενης εβδομάδες με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ραμέλ Κάρι κατέληξε:

“Θα πρέπει να δουλέψουμε όλη τη βδομάδα. Αισθανόμαστε καλά στο γήπεδό μας οπότε πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …