Κεντρική Διεθνή Τζέισον Καπόνο: Αγνοείται!

Τζέισον Καπόνο: Αγνοείται!

kapono panathinaikos

kapono-panathinaikos

Τζέισον Καπόνο… Ο 32χρονος άσος ήρθε πέρσι από τα μέρη μας, έπαιξε σε κάποιους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και αποχώρησε κακήν κακώς αφού πρώτα επικαλέστηκε οικογενειακά προβλήματα που τον ανάγκασαν να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ.

Πώς μας ήρθε όμως τώρα να ασχοληθούμε με τον Καπόνο; Θέλαμε να δούμε που αγωνίζεται πλέον ο Αμερικανός φόργουορντ ο οποίος παίδεψε πολύ τον Παναθηναϊκό για να έρθει και “δίχασε” αρκετά για το κατά πόσο χρησιμοποιείται σωστά από τον Αργύρη Πεδουλάκη. Από την ημέρα λοιπόν που ο Τζέισον Καπόνο εγκατέλειψε την Ελλάδα τον περασμένο Μάρτιο, βρίσκεται στην… μπασκετική αφάνεια αφού δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα.

Το μεγάλο προσόν του Καπόνο ήταν το σουτ του και με αυτό ουσιαστικά πορεύτηκε τόσα χρόνια στο NBA όπου έπαιξε συνολικά σε 509 αγώνες έχοντας μέσο όρο 6,7 πόντους και 1,7 ριμπάουντ. Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι Σάρλοτ Μπόμπκατς, οι Μαϊάμι Χιτ, οι Τορόντο Ράπτορς, οι Φιλαδέλφεια Σίξερς και οι Λος Άντζελες Λέικερς ήταν οι ομάδες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που τον εμπιστεύτηκαν.

Αφίχθη στον Παναθηναϊκό ως μία φορά πρωταθλητής NBA (το 2006 με τους Μαϊάμι Χιτ) και ως δύο φορές νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων στο All Star Weekend (2007, 2008). Στην Ελλάδα έφτασε με χρονοκαθυστέρηση, συγκεκριμένα μήνα Δεκέμβριο, επειδή αντιμετώπιζε, όπως ισχυριζόταν, προβλήματα με την εγκυμοσύνη της συζύγου του.

Στον ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα και στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του TOP-16 με την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ εντυπωσίασε. Τελείωσε το ματς με 16 πόντους σε 17 λεπτά και άφησε υποσχέσεις για την συνέχεια. Έδωσε το “παρών” συνολικά σε 9 ματς για την Α1 έχοντας μέσο όρο 7,8 πόντους και 2,1 ασίστ και σε 8 αγώνες για την Ευρωλίγκα με μέσο όρο 7,4 πόντους.

Αποχώρησε από την χώρα μας με την ανάμνηση της κατάκτησης του Κυπέλλου όπου στον τελικό με τον Ολυμπιακό σημείωσε 8 πόντους. Ο Καπόνο ζήτησε να φύγει ελέω οικογενειακών προβλημάτων σε συνδυασμό με την δυσαρέσκειά του για τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής του.

Η συνέχεια τον… βρίσκει στην αγρανάπαυση μέχρι να αποφασίσει αν θα ξαναφορέσει τα παπούτσια ή θα εγκαταλείψει την ενεργό δράση

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…