Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Καμία μεταγραφή”!

“Καμία μεταγραφή”!

giannakopoulos dim kontini

giannakopoulos-dim-kontini

Στο προχθεσινό μας ρεπορτάζ με τίτλο “Ως έχει…” αναφέραμε πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να προβεί σε κάποια μεταγραφική κίνηση, παρά το… κύμα τραυματισμών που έχει “χτυπήσει” το τριφύλλι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το επιβεβαιώνει!

Ο “ισχυρός άνδρας” της “πράσινηςΚΑΕ επεσήμανε μέσω επίσημης τοποθέτησής του πως δεν πρόκειται να γίνει η παραμικρή αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας δηλώνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη του στο υλικό που έχει στα χέρια του ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Αφορμή γι αυτή την κατηγορηματική δήλωση αποτέλεσε δημοσίευμα ιστοσελίδας (την οποία πάντως δεν κατονομάζει) αναφορικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την ολοκλήρωση μεταγραφής.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

“Με αφορμή δημοσίευμα σε αθλητική ιστοσελίδα που επιδιώκει να διαμορφώσει προς την κοινή γνώμη μια εικόνα εντελώς διαφορετική απ’ αυτή που ισχύει, οφείλω να ξεκαθαρίσω το εξής:

Περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Είμαστε βέβαιοι για την ποιότητα, τις ικανότητες και τις δυνατότητες των παικτών. Μεταγραφή δεν πρόκειται να γίνει.

Τα υπόλοιπα που ακούγονται ή γράφονται ως δήθεν “προϊόν ρεπορτάζ” δεν μας αγγίζουν και καλούμε τον κόσμο της ομάδας να πιστεύει μόνο εμάς ώστε να μην αποπροσανατολίζεται.

Δεν μπορούμε όμως παρά να εκφράσουμε την απορία μας για το πώς επιτρέπει η σοβαρή ιδιοκτησία της μεγαλύτερης αθλητικής ιστοσελίδας στην Ελλάδα να δημοσιεύονται- έτσι αβασάνιστα- ανώνυμα “ρεπορτάζ” του… γνωστού- αγνώστου διευθυντικού της στελέχους.

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι εκθέτουν σε απόλυτο βαθμό τον ευφάνταστο σεναριογράφο, δημιουργούν ψευδαισθήσεις και λανθασμένες προσδοκίες στον κόσμο της ομάδας και μαζί μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα που μόνο προβλήματα δημιουργεί στον Παναθηναϊκό. Εμείς θα προστατέψουμε την ομάδα.

Για το λόγο αυτό, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ειλικρινείς απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν θα επιτρέψουμε στον οποιονδήποτε να προσπαθήσει να δικαιολογήσει την ιδιότητά του με ύποπτης προέλευσης αλλά και σκοπιμότητας, δημοσιεύματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…