Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Κίνητρο το… Top 16”

“Κίνητρο το… Top 16”

perperoglou

perperoglou

Ως αγώνα… προετοιμασίας ενόψει του δύσκολου Top 16 που ακολουθεί πρέπει να δει ο Ολυμπιακός το αυριανό παιχνίδι με τη Σιένα για την Ευρωλίγκα στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ, όπως δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου. “Δεν είναι θετικό να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Ο κόσμος μας δίνει ώθηση. Από εκεί και πέρα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε μία ακόμα νίκη” δήλωσε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος, επεσήμανε: “Μερικές φορές είναι δύσκολο όταν υπάρχουν τέτοιες συνθήκες, αλλά εμείς οφείλουμε να βλέπουμε μπροστά. Ακολουθεί ένα δύσκολο Top 16 και πρέπει να το βλέπουμε ως παιχνίδι προετοιμασίας. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χαλάρωσης όταν μπροστά σου έχεις έναν μαραθώνιο. Μέρος της προετοιμασίας μας είναι να βλέπουμε σοβαρά όλα τα παιχνίδια”.

Τέλος, σε ότι αφορά τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός της χθεσινής προπόνησης, τόνισε: “Σήμερα είμαι καλύτερα, θα προπονηθώ κανονικά και αύριο πρώτα ο Θεός θα αγωνιστώ”.

Παπαπέτρου: “Δεν θα επηρεαστούμε”

Δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου: “Πάντα το κίνητρο είναι ίδιο και υψηλό. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε ενόψει του δύσκολου προγράμματος που έχουμε μπροστά μας. Δεν νομίζω να υπάρξει θέμα. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί”, τόνισε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης και κατέληξε:

“Είναι λυπηρό το ότι θα αγωνιστούμε χωρίς κόσμο. Περιμένουμε να μας βοηθάει και να μας δίνει έξτρα βοήθεια. Όπως έχει πει και ο κόουτς Μπαρτζώκας, ο Ολυμπιακός παίζει καλά και εκτός έδρας. Παίζει καλά και με κόσμο και χωρίς. Δεν νομίζω να επηρεαστούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ανησυχία με Ουόκαπ στον Ολυμπιακό

Αποχώρησε από την προπόνηση του Ολυμπιακού ο Τόμας Ουόκαπ. Μία ημέρα πριν η αποστολή του Ο…