Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κάνει το σταυρό του…

Κάνει το σταυρό του…

charalabopoulos ikaros

charalabopoulos-ikaros

Ικανοποιημένος από το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός τελείωσε το παιχνίδι έχοντας… υγιείς όλους τους παίκτες του εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ίκαρο Χαλκίδας. Έχοντας δει τα μύρια όσα, άλλωστε, φέτος, ο προπονητής των “πρασίνων” αποκτά μία αφορμή για αισιοδοξία κάθε φορά που βλέπει πως δεν προκύπτουν νέα προβλήματα.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο τεχνικός του τριφυλλιού αναφέρθηκε, επίσης, στη μη χρησιμοποίηση του Ραμέλ Κάρι, η οποία έχει εξήγηση: “Προτεραιότητα για μας μετά τη νίκη θα ήταν να κάνουμε ένα ροτέισον στους παίκτες μας και να μην έχουμε άλλο τραυματισμό. Ο Κάρι έχει ένα αιμάτωμα και δεν μπορούσε να είναι στο ροτέισον. Στο τρίτο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την ένταση στην άμυνα και τελειώσαμε το παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι που δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό και καταφέραμε να διαχειριστούμε τον χρόνο στους γκαρντ που έχουν μείνει λίγοι”.

Από μέρους του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τόνισε: “Θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα σήμερα. Ευχαριστώ τον κόουτς για τον χρόνο που μου έδωσε. Θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος μέσα από τις προπονήσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…