Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ικανοποιημένος ο “Άρτζι”

Ικανοποιημένος ο “Άρτζι”

pedoulakis team ilisia

pedoulakis-team-ilisia

Η νίκη επί του Ηλυσιακού ήταν λίγο πολύ δεδομένη, οπότε ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα μπορούσε παρά να αναζητήσει το… παραμικρό θετικό από τον σημερινό αγώνα με τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ηλυσιακό, αλλά και το γεγονός πως όλοι οι παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής έδειξαν έτοιμοι εν όψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα (06/12, 21:30) που ακολουθεί στην Ευρωλίγκα.

“Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι καταφέραμε να μοιράσαμε το χρόνο συμμετοχής και να ξεκουράσουμε ορισμένα παιδιά που έχουν επωμισθεί μεγάλο βάρος. Στο τρίτο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την πίεσή μας και εκεί ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Ο Ηλυσιακός κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και του εύχομαι καλή επιτυχία”, δήλωσε λακωνικά ο προπονητής του τριφυλλιού.

Από την πλευρά του, ο -MVP της αναμέτρησης- Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς σημείωσε: “Είχαμε λίγο καιρό να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι λόγω των ταξιδιών μας. Θέλαμε να παίξουμε καλά ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής. Είναι μια μάχη για την οποία πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κατά 100%”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…