Ικανοποίηση

bartzokas aporia

bartzokas-aporia

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Σιένα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, στις δηλώσεις του στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του στο τέταρτο δεκάλεπτο που της επέτρεψε να κάνει ακόμα μία ανατροπή:

“Είδαμε ένα παιχνίδι με βασικό χαρακτηριστικό την πολύ κρύα ατμόσφαιρα, την πολύ καλή εμφάνιση της Σιένα ομαδικά, αλλά και ατομικά με τον Γκριν, την πολύ κακή εμφάνισή μας για τρία δεκάλεπτα και την πολύ καλή αντίδρασή μας στο τέταρτο δεκάλεπτο. Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια στο τέλος, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία”, τόνισε αρχικά ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης και πρόσθεσε για τις “δοκιμές” κατά την διάρκεια του αγώνα:

“Ακόμη και σε ένα ματς που όλα πήγαιναν στραβά, είχαμε τη θέληση και την υπομονή να κερδίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό ότι παρά τα προβλήματα είχαμε τη δύναμη να κερδίσουμε ένα ματς που άλλη ομάδα θα το άφηνε. Δοκιμάσαμε κάποια αδόκιμα σχήματα, με τρεις γκαρντ, τον Περπέρογλου στο “4” και τον Πέτγουεϊ στο “5”. Ο Πέτγουεϊ ήταν στο νοσοκομείο με στομαχικές διαταραχές αλλά δεν είχαμε την πολυτέλεια να τον αφήσουμε έξω και πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία του”.

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στο ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε: “Βιαζόμασταν να σκοράρουμε στο πρώτο μέρος, όπου πετύχαμε 25 πόντους μόνο, ενώ στο δεύτερο κυκλοφορήσαμε πολύ περισσότερο την μπάλα, κάναμε τουλάχιστον 3-4 πάσες και πετύχαμε 53 πόντους. Όταν παίξαμε σαν ομάδα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα κι αυτά τα ποσοστά. Η Σιένα έπαιξε πολύ καλά, το γεγονός ότι ο Χάκετ δεν έπαιξε τους απελευθέρωσε από το άγχος και τους ενδιαφέρει περισσότερο να νικήσουν στον “τελικό” με τη Μάλαγα“, υποστήριξε ο Έλληνας τεχνικός και κατέληξε:

“Εμείς κοιτάμε το ματς με τα Τρίκαλα, όπου ελπίζουμε να έχουμε συν δύο παίκτες, τον Πρίντεζη και τον Μπέγκιτς. Ήθελα να βάλω και τον Σίμονς, αλλά η μορφή του ματς δεν βοήθησε. Θα παίξει όμως σίγουρα το Σάββατο”.

“Βάλαμε μεγάλα σουτ”

Από την πλευρά των παικτών ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε: “Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Ήμασταν άστοχοι και, πριν καλά-καλά το καταλάβουμε, μείναμε πίσω στο σκορ με διαφορά. Στην τελευταία περίοδο το παλέψαμε, βάλαμε μεγάλα σουτ, και καταφέραμε μια ακόμη ανατροπή. Θα πρέπει να προσέξουμε το γεγονός πως σε ορισμένα ματς δεν κάνουμε καλό ξεκίνημα. Θα είναι λάθος να νομίζουμε πως ό,τι και αν γίνει σε ένα ματς, όσο άσχημα αν παίξουμε, στο τέλος θα κερδίζουμε πάντα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος φόργουορντ και επισήμανε για την προσωπική του απόδοση:

“Απόψε, αν είχαμε μία πιο ανταγωνιστική ομάδα ως αντίπαλο, ίσως να μην τα καταφέρναμε. Νιώθω καλά στον Ολυμπιακό. Στη δεύτερή μου χρονιά αισθάνομαι καλύτερα και είμαι πάντα έτοιμος ώστε να βοηθάω την ομάδα. Ήταν για εμένα και ένα ματς ειδικών συνθηκών, καθώς έπαιξα και στο “4”, λόγω απουσιών που έχουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…