Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ιδιαίτερη προσοχή”

“Ιδιαίτερη προσοχή”

markopoulos kontini

markopoulos-kontini

Μετά την άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του ΚΑΟΔ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο “δικέφαλος” ρίχνεται για ακόμα μια εβδομάδα στη “μάχη” του Eurocup. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν αύριο (4/12, 19:00) την Άνκαρα εκτός έδρας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, σε δηλώσεις του για την αυριανή αναμέτρηση με τους Τούρκους, στάθηκε στην καλή κατάσταση που βρίσκεται η προσεχής αντίπαλος του “δικεφάλου”: “Η Ankara είναι μία ομάδα που το τελευταίο διάστημα έχει φέρει πολλά θετικά αποτελέσματα.

Έχει πολύ καλό ρόστερ και με την ενσωμάτωση του Rasic η περιφέρειά της απέκτησε έναν ακόμη πολύ καλό χειριστή, αλλά και πολύ εύστοχο παίκτη. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που θέλει προσοχή σε κάθε κίνηση μέσα στο γήπεδο. Η Ankara είναι η ομάδα που μας πλήγωσε στο γήπεδό μας.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον Golubovic, που είναι μία πολύ δυνατή μονάδα στο παιχνίδι της Ankara και για μεγάλο χρονικό διάστημα του αγώνα είναι κεντρικός άξονας του παιχνιδιού τους. Πολύ σημαντικός στο παιχνίδι τους είναι και ο Tucker, ενώ ο Valters με τον Rasic έχουν δώσει άλλο επίπεδο στην οργάνωση και στην περιφέρειά τους. Χρειάζεται να παλέψουμε σε κάθε φάση, αν θέλουμε να σταθούμε στο ρυθμό του παιχνιδιού και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από αυτό τον αγώνα.

Ξέρουμε ότι για τους αντιπάλους μας αυτό το παιχνίδι είναι χωρίς αύριο, δεν ισχύει το ίδιο για μας, αλλά από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Αυτό το παιχνίδι θέλει 40 λεπτά συγκέντρωση, έλεγχο του ρυθμού του αγώνα, καθαρό μυαλό και πολύ μεγάλη δύναμη και πίεση στην άμυνά μας”.

Εκ μέρους των παικτών του “δικεφάλου“, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης σχολίασε για την κρίσιμη αναμέτρηση με τους Τούρκους: “Είναι καλό που αυτό το ταξίδι θα είναι σχετικά πιο άνετο και ξεκούραστο από όλα όσα προηγήθηκαν. Το παιχνίδι όμως θα είναι και δύσκολο και κρίσιμο. Εμείς πρέπει να έχουμε το μυαλό μας μόνο στη δική μας ομάδα και σε αυτά που είδαμε και σε αυτά στα οποία δουλέψαμε το τελευταίο διήμερο.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ιδιαίτερα στην άμυνα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Golubovic, που είναι ένας πολύ ψηλός αθλητής με καλές κινήσεις, αλλά δεν είναι και ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Θυμόμαστε το παιχνίδι που παίξαμε με την Ankara στο γήπεδό μας.

Είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και ένα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω ότι και αυτή την φορά, αλλά και σε κάθε αγώνα πρέπει να παίζουμε καλά και στα 40 λεπτά και όχι μόνο για ένα μικρότερο διάστημα, για να μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …