Κεντρική Basket League ΑΕΚ Θέατρο παραλόγου… με Ζωφριά

Θέατρο παραλόγου… με Ζωφριά

tsiakos aek

tsiakos-aek

Ήταν πολύ καλό (για την ΑΕΚ) για να είναι αληθινό. Τέσσερις υπουργοί συνομολόγησαν χθες για να ανοίξουν τα γήπεδα, αλλά το κλειστό της Ζωφριάς δεν ανοίγει ποτέ! Δεν ανοίγει για τους Άνδρες της ΑΕΚ και τις Γυναίκες του Εύνικου. Διότι, για τα υπόλοιπα Τμήματα των δύο συλλόγων η Ζωφριά είναι… κατάλληλη! Το θέατρο παραλόγου συνεχίζεται.

Οι διοικούντες την “Ένωση” επικοινώνησαν σήμερα με την Περιφέρεια, προκειμένου για την αδειοδότηση και πήραν ξανά… κίτρινη κάρτα, που θα γίνει κόκκινη, με τον ρυθμό χελώνας, που έχουν οι εργασίες στη Ζωφριά για την εγκατάσταση συστήματος πυρόσβεσης. Μετά το σχεδόν “όχι” της Περιφέρειας η αναμέτρηση ΑΕΚ-Φιλαθλητικού βρίσκεται ξανά στον αέρα, με το κλειστό της Καισαριανής να παραμένει ξανά το επικρατέστερο για να στεγάσει την “τσιγγάνα” ΑΕΚ. Κι αυτό διότι οι “υφιστάμενες άδειες” βάσει της απόφασης και αφού χρειάζονται δεκαεπτά διερμηνείς κάθε φορά, παρατάθηκαν έως το τέλος της περιόδου.

Ατελείωτη η ταλαιπωρία για τη “Βασίλισσα”, που ήλπιζε (ελπίζει) να κάνει ποδαρικό στην “έδρα” της στο λυκαυγές του 2014. Τυπικά, η επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης θα πρέπει να δώσει το “παρών” για αυτοψία την ερχόμενη Πέμπτη στη Ζωφριά, αλλά εξαιτίας των εορτών, όπως έχουμε ξαναγράψει, αυτό δεν είναι και το πιθανότερο. Και να δώσει το “παρών” όμως ερωτηματικό παραμένει αν οι εργαζόμενοι της εταιρίας θα προλάβουν να παραδώσουν το γήπεδο…

 

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…