Κεντρική Basket League ΑΕΚ Η ΠΑΕ τέλος, η ΚΑΕ;

Η ΠΑΕ τέλος, η ΚΑΕ;

melissanidis

ÌÅËÉÓÓÁÍÉÄÇÓ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (ÐËÅÉ ÏÖ)MELISANIDIS / PANIONIOS - AEK (PLAY OFF)

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διάλυση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Του Δεκέμβρη της 9… (της Αγίας Άννης) οι “κιτρινόμαυροι” με συνοπτικές διαδικασίες γυρίζουν σελίδα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δημιουργεί τη νέα ΠΑΕ! Τι γίνεται όμως με την ΚΑΕ;

Προς το παρόν, υπάρχουν μόνο οι πρόσφατες εξαγγελίες του προέδρου και του γενικού γραμματέα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, οι οποίοι εκφράζουν την αισιοδοξία τους. Δεν αποκλείεται οσονούπω να προκύψουν ειδήσεις. Ο χρόνος πιέζει. Είναι γεγονός ότι στα της ΚΑΕ, οι Κοτσάτος – Αλεξίου κινούνται με (σχεδόν απόλυτη) μυστικότητα.

Το ρεπορτάζ του aek365.gr αναφέρει για τα της ΠΑΕ: “Για τις 9 Δεκεμβρίου οριστικοποιήθηκε η πραγματοποίηση της τελευταίας ΓΣ στην ιστορία της «κιτρινόμαυρης» εταιρίας -Διαβάστε την πρόσκληση για τη ΓΣ, όπως δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.
Την επόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί οριστικά η τελευταία Γενική Συνέλευση στην ιστορία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Στο τελευταίο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (που δημοσιεύθηκε σήμερα) υπάρχει η πρόσκληση προς τους μετόχους της εταιρείας για την ΓΣ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου (στις 14.00), στα Σπάτα, που είναι η τελευταία δηλωμένη έδρα των γραφείων της. Το θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι ουσιαστικά η έγκριση του ισολογισμού λήξης της εκκαθάρισης, προκειμένου αμέσως μετά να ανακοινωθεί και επίσημα από το Υπουργείο Ανάπτυξης ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ αποτελεί παρελθόν…

Αναλυτικά στο ΦΕΚ αναφέροντα τα εξής: «Πρόσκληση των μετόχων της υπό εκκαθάριση Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ” σε έκτακτη Γενική Συνέλευση.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ -ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ (Αρ.Μ.Α.Ε. 99113/06/Β/86/57)

Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας, ο Εκκαθαριστής καλεί τους μετόχους της υπό εκκαθάριση Ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ”, που εδρεύει στα Σπάτα – Αττικής, επί της Παρόδου Οδού Ρεθύμνης, Θέση “Μαζαρέκο” και εκπροσωπείται νόμιμα, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα την 9η Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μ.μ. στα γραφεία της Εταιρείας, στα Σπάτα – Αττικής, επί της Παρόδου Οδού Ρεθύμνης, Θέση “Μαζαρέκο”, προκειμένου να λάβει απόφαση για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητάς της:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1. Έγκριση Ισολογισμού πέρατος εκκαθάρισης.
2. Απαλλαγή Εκκαθαριστή.
3. Απαλλαγή Ελεγκτή.
4. Λοιπά Θέματα

Οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην ως άνω Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο δικηγορικό γραφείο του Εκκαθαριστή Ανδρέα Δημητρέλου, επί της οδού Ακαδημίας αρ. 62, Αθήνα, Γ΄ όροφος ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην έδρα της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να υποβάλουν τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και τα έγγραφα της πληρεξουσιότητας τυχόν αντιπροσώπων τους, στο ίδιο γραφείο, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…