Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Με ανεβασμένη… πίεση

Με ανεβασμένη… πίεση

blatt maccabi1

blatt-maccabi1

Την πρόκριση της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης εξασφάλισε και μαθηματικά η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σε ένα πραγματικό ντέρμπι που διεξήχθη στη Nokia Arena, οι Ισραηλινοί επικράτησαν στο τέλος της Λοκομοτίβ Κούμπαν με 75-73, ζευγαρώνοντας τις νίκες απέναντι στους Ρώσους. Ανακουφισμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε ότι η ομάδα έχει πολλή δουλειά ακόμα μπροστά της, τονίζοντας ότι πρέπει να βελτιωθεί άμεσα.

“Σήμερα θα κοιμηθώ με αδρεναλίνη. Ήμασταν στο -6, στα 2′ πριν τη λήξη και οι Πνίνι και Μπλου έβαλαν μεγάλα σουτ. Ομολογώ πως η πίεση μου έφτασε στο 240! Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να γίνει φάουλ στην τελευταία επίθεση, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που κάνω εγώ. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας ήττα της Λοκομοτίβ και χάρη σε αυτήν την επιτυχία προκριθήκαμε στην επόμενη φάση, ενώ βρεθήκαμε στην κορυφή του ομίλου.

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Οφείλουμε να εξετάσουμε το βάθος του πάγκου και να λύσουμε το πρόβλημα που υπάρχει. Θα αναλάβω τις ευθύνες μου” ήταν τα λόγια του Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ από πλευράς παικτών ο Τζο Ινγκλς πρόσθεσε:

“Μετά την ήττα από τη Χάποελ, ξέραμε πως έπρεπε να νικήσουμε σήμερα, γιατί αυτό το ματς ήταν το κλειδί για την πρώτη θέση. Είναι δύσκολο να παίζουμε χωρίς τον Σον Τζέιμς. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα μας στην ισραηλινή λίγκα, αλλά πρέπει να δώσουμε τα πάντα και να το λύσουμε. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και το προπονητικό τιμ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…