Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Η καλύτερη εμφάνισή μας”

“Η καλύτερη εμφάνισή μας”

messina

messina

Η μεγάλη χθεσινή νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Μπαρτσελόνα με 79-65 συνδυάστηκε και με την καλύτερη εμφάνιση της ρωσικής ομάδας στη φετινή Ευρωλίγκα. Ο Έτορε Μεσίνα εμφανίστηκε πολύ ευχαριστημένος στις δηλώσεις του από την απόδοση των παικτών του, πλέκοντας το εγκώμιο του Σόνι Ουίμς ο οποίος ήταν εξαιρετικός σε άμυνα και επίθεση.

“Είναι υπέροχο να βλέπεις την ομάδα να παίζει σκληρά, με καρδιά και ένταση με εξαίρεση μόνο την αρχή του τρίτου δεκαλέπτου. Συνολικά παίξαμε ομαδικά και πήραμε αυτό που θέλαμε. Θα ήθελα να επισημάνω για ακόμα μία φορά την εξαιρετική ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο. Νομίζω ότι ο Σόνι Ουίμς έπαιξε φανταστικά σήμερα και έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια στην ΤΣΣΚΑ. Έπαιξε έξυπνα, ήταν υπομονετικός, πήρε τις σωστές αποφάσεις και μάρκαρε τον Ναβάρο πολύ καλά”, ήταν τα λόγια του Έτορε Μεσίνα, ενώ από πλευράς παικτών ο Νέναντ Κρίστιτς πρόσθεσε:

“Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ίσως το καλύτερο μας για φέτος. Για πρώτη φορά έπειτα από αρκετό καιρό παίξαμε ομαδικό μπάσκετ. Μοιράσαμε τη μπάλα, παίξαμε έξυπνα στην επίθεση και στην άμυνα. Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε με περισσότερους από 10 πόντους κάτι που κάναμε. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να κερδίσουμε την Παρτίζαν. Πετύχαμε γιατί προετοιμαστήκαμε με το καλύτερο τρόπο για σήμερα και ακολουθήσαμε το πλάνο. Όλοι ήμασταν πραγματικά πολύ συγκεντρωμένοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…