Κεντρική Ασίστ Shadow Η Ιστορία ήταν εκεί!

Η Ιστορία ήταν εκεί!

kontos kokolakis

kontos-kokolakis

Για την επιλογή του Απόστολου Κόντου να δοκιμάσει την τύχη του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το είχαμε γράψει πρώτοι. Για μας δεν είναι αυτό το ζητούμενο όμως. Ο πρώην διεθνής άσσος του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ κατάφερε χθες, στην εκδήλωση για την παρουσίαση των μελών της παράταξης “Ζούμε μαζί” να ενώσει… τεράστιες προσωπικότητες του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου από τις δύο ομάδες. Και προφανώς η εικόνα αυτή προκάλεσε ανατριχίλα και συγκίνηση (σ.σ. τουλάχιστον αυτό αισθανθήκαμε εμείς). Η συγκυρία εξαιρετική. Ένα κομμάτι της Ιστορίας ήταν εκεί!

Στο συναπάντημα της Νέας Φιλαδέλφειας είδαμε, λοιπόν, τους άσσους της “Βασίλισσας” του ’68, Στέλιο Βασιλειάδη, Γιώργο Τρόντζο, Πέτρο Πετράκη, Νίκο Νεσιάδη, επίσης τον τρις πρωταθλητή με την ΑΕΚ, Νίκο Μπαμπανικολό και τους “πράσινους” Τάκη Κορωναίο, Δημήτρη Κοκολάκη, Μανώλη Λεκάκη, Χάρη Παπάζογλου, Ανδρέα Παπαντωνίου, Τάσο Στεφάνου.

Και οι κορυφαίοι όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο Μίμης Παπαϊωάννου και Μίμης Δομάζος ήταν εκεί. Καθώς επίσης και οι Τάκης Οικονομόπουλος, Στέλιος Σεραφείδης, Αντώνης Αντωνιάδης, Χρήστος Αρδίζογλου, Γιώργος Καραφέσκος, Μιχάλης Συμιγδαλάς, Ανδρέας Καρακίδης. Ο τελευταίος, πρώην άσσος της ΑΕΚ και του Φωστήρα, συμπεριλήφθηκε και στο ψηφοδέλτιο του Κόντου, ο οποίος διεκδικεί τον δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Παρών ήταν και ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΟΚ και του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Ζαχαρίας Αλεξάνδρου. Στο ψηφοδέλτιο του Κόντου συμπεριλήφθηκε επίσης ο τραγουδιστής Κώστας Μπίγαλης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…