Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Η άμυνα θα “ελέγξει” τον ρυθμό”

“Η άμυνα θα “ελέγξει” τον ρυθμό”

markopoulos kontini

markopoulos-kontini

Άνκαρα, ΑΕΝΚ, Χιμίκ και…. τέλος. Ο ΠΑΟΚ θέλει να βάλει ένα τέλος στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις. Οι Θεσσαλονικείς αύριο (14/12, 18:00)αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Ο τεχνικός των “ασπρόμαυρωνΣούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σχολίασε για την αυριανή αναμέτρηση με τους “κυανέρυθρους”: “Υπάρχει κούραση, υπάρχουν και μερικά αρνητικά αποτελέσματα τα οποία είναι αλήθεια ότι μας έχουν επηρεάσει, ενώ έχουμε και μερικά προβλήματα τραυματισμών από την μεγάλη προσπάθεια των παικτών στα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά εμείς συνεχίζουμε την δουλειά και την προσπάθειά μας. Το μπάσκετ δεν σταματά.

Είναι ένα παιχνίδι, υπάρχει πάντα η επόμενη ημέρα, την οποία πρέπει να δεις με καθαρό μυαλό. αυτό που μας ενδιαφέρει πλέον είναι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που είναι μία πολύ καλή ομάδα, με γεμάτο ρόστερ, το οποίο μάλιστα ενίσχυσε και στη διάρκεια της σεζόν και έχει αποδείξει με την παρουσία του, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, πόσο δυνατή ομάδα είναι. Νομίζω ότι ο Πανιώνιος έχει βρει πλέον τις ισορροπίες του σαν ομάδα.

Εμείς πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο γήπεδο, να προσπαθήσουμε πολύ στην άμυνα, να κάνουμε καλές επιλογές στην επίθεση, αλλά και να έχουμε τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα. Και η ομάδα που θα τα κάνει όλα αυτά, θα ελέγξει τον ρυθμό, θα βγάλει ενέργεια και θα έχει σωστές επιλογές στην επίθεση θα κερδίσει το παιχνίδι”.

Από την μεριά των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Μαρκ Πέιν σημείωσε για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: “Μετά τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια, πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στο επόμενος ματς, να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Ο Πανιώνιος είναι ομάδα που έχει τις ίδιες αρχές στο παιχνίδι του με πέρσι, με πειθαρχία στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι πολύ σημαντικό επίσης να προσέξουμε τον ρυθμό του αγώνα, να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το δικό τους. Το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή, συγκέντρωση στην άμυνα και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις στην επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…