Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Επιστροφή στις νίκες”

“Επιστροφή στις νίκες”

giaples thumb

giaples-thumb

Το Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ, θα φιλοξενήσει αύριο (15/12, 16:00) τη Νέα Κηφισιά, με μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να επιστρέψουν τα “χαμόγελα” στο “στρατόπεδο” των Κρητικών.

Ο Θανάσης Γιαπλές μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σχολίασε για την αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους“: “Στόχος μας είναι η επιστροφή στις νίκες και η διαφύλαξη της έδρας μας. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι πάση θυσία για να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στα τελευταία δύο παιχνίδια, το αποτέλεσμα κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα και αυτό οφείλεται, όπως έχω ξαναπεί, στη δυναμικότητα όλων των ομάδων η οποία είναι σχεδόν ίδια.

Η ΑΕΝΚ Δημούλας έχει γεμάτο ρόστερ, τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, πολύ έμπειρους Έλληνες παίκτες, ιδιαίτερα μετά και την προσθήκη του Μιχάλη Κακιούζη, και χρειάζεται μία πολύ καλή εμφάνιση για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο κόσμος μας, όπως πάντα, είναι αυτός που μας δίνει ώθηση ώστε να φτάνουμε στις νίκες και για αυτό το λόγο τον θέλουμε δίπλα μας ξανά”.

Εκ μέρους των παικτών του Ρεθύμνου, ο Λάμπρος Αντωνόπουλος, σημείωσε για τον αυριανό αγώνα: “Την Κυριακή χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στη νεοφώτιστη Κηφισιά, η οποία κατάφερε και πήρε ένα μεγάλο αποτέλεσμα από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική. Έχει έμπειρο ρόστερ και το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο όμως με την απαραίτητη συγκέντρωση μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Εγώ προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε μέρα και να παίρνω όσο περισσότερα μπορώ από τους συμπαίκτες μου, ώστε όταν μου δοθεί η ευκαιρία να την ”αρπάξω από τα μαλλιά”. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που είναι συνέχεια δίπλα μας και ελπίζω να το πράξει και την Κυριακή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…