Κεντρική Διεθνή Επιστροφή στις νίκες για “Ζοτς”

Επιστροφή στις νίκες για “Ζοτς”

bo mccalebb fenerbahce ulker

bo-mccalebb-fenerbahce-ulker

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ επιβλήθηκε εντός έδρας της Γκαζιάντεπ με 81-66 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Τουρκίας και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, μία για την εγχώρια λίγκα και μία για την Ευρωλίγκα.

Ήταν το έβδομο ροζ φύλλο για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς η οποία ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο όπου εξασφάλισε μία διαφορά 12 πόντων (48-36). Στην επανάληψη η “Φενέρ” δεν είχε πρόβλημα να συντηρήσει την διαφορά έχοντας 28/45 (62,2%) στα δίποντα και εννέα περισσότερα ριμπάουντ (33 έναντι 24).

Πρώτοι σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Λούκα Ζόριτς και ο Ομέρ Ονάν οι οποίοι σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος. Στον αντίποδα καλύτεροι παίκτες για τους φιλοξενούμενους που υπέστησαν την όγδοη ήττα τους ήταν ο Τζέι Αρ Μπρέμερ (14 πόντοι, 4 ασίστ) και ο Τερίκο Γουάιτ (14 πόντοι, 5 ριμπάουντ).

Με σούπερ Ταπούτο η Ολίν

Την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ολίν Εντιρνέ του Χρήστου Ταπούτου η οποία επικράτησε εντός έδρας της Τόφας με 82-78. Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 47-40 στο πρώτο ημίχρονο και διατήρησαν την διαφορά αυτή παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να επιστρέφουν στην τελευταία περίοδο (επιμέρους σκορ 22-18).

Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν σούπερ για τους νικητές και τελείωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους (8/9 βολές, 5/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 30 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα συμμετοχής. Πρώτος σκόρερ για την Ολίν ήταν ο Ντάριους Ουάσινγκτον με 24 πόντους. Στον αντίποδα ο Μάρκους Ντένμον σημείωσε 25 πόντους για τους ηττημένους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…