Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Επίσκεψη στο Ιπποκράτειο

Επίσκεψη στο Ιπποκράτειο

episkepsi-ippokrateio2

Μετά το Χριστοδούλειο Ίδρυμα, οι εκπρόσωποι των ΕΣΑΚΕ, ΣΕΠΚ και ΠΣΑΚ επισκέφτηκαν σήμερα το Παιδο-Ογκολογικό τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Πληθώρα παικτών, προπονητών και διοικούντων έδωσαν το παρών μοιράζοντας δώρα και απλόχερα χαμόγελα.

Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών ΠαιδιώνΣτοργή“, συνεργάστηκε για την πραγματοποίηση της επίσκεψης και η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Τίμη Μπακατσέλου, ανέφερε: “Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παρευρισκομένους για τη συνεισφορά τους στο έργο του Συλλόγου ΣΤΟΡΓΗ και ιδιαίτερα τους παίκτες που βρέθηκαν σήμερα στη μονάδα καθώς είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να έρχονται σε επαφή με τα πρότυπα τους”.

episkepsi-ippokrateio

Από την πλευρά του ΕΣΑΚΕ, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, σε δηλώσεις του σχολίασε: “Αυτές οι δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που έχει αναπτύξει ο ΕΣΑΚΕ. Ως ο σύνδεσμος των ομάδων,  έχουμε κάνει αντίστοιχες εκδηλώσεις και στην Αθήνα και σκοπεύουμε να επεκτείνουμε το πεδίο της δράσης μας. Επιμένουμε ότι αυτές οι ενέργειες θα πρέπει να πραγματοποιούνται όλο το χρόνο και όχι μόνο τις ημέρες των εορτών.

Μας ευχαριστεί ιδιαίτερα που η ανθρωπιστική δράση και οι πρωτοβουλίες του ΕΣΑΚΕ ολοένα και αυξάνονται και βρίσκουν άξιους συμπαραστάτες τόσο τις ΚΑΕ όσο και τους παίκτες και τους προπονητές του πρωταθλήματος. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά με υγεία και πάντα να είμαστε εδώ να προσφέρουμε ένα χαμόγελο στα παιδιά που τον έχουν ανάγκη περισσότερο“.

Τέλος δηλώσεις έκανε και ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαραλαμπίδης, σημειώνοντας: “Είναι υποχρέωση μας να βοηθάμε αυτές τις ημέρες τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, επιστρέφοντας στην κοινωνία που ζούμε λίγη από την αγάπη που απολαμβάνουμε όλο τον χρόνο.

Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για παιδιά που νοσηλεύονται και αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρές ασθένειες, η σκέψη μας είναι μαζί τους όλο τον χρόνο. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιής και να μπορούμε να προσφέρουμε με όποιον τρόπο μπορούμε στους γύρω μας και ειδικά στα παιδιά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…