Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Είχαμε κακό ξεκίνημα”

“Είχαμε κακό ξεκίνημα”

markopoulos vlemma

markopoulos-vlemma

Η πολύ κακή εμφάνιση του “δικεφάλου” σε συνδυασμό με την βαριά ήττα, “γέμισε” παράπονα –από τους παίκτες του- τον Σούλη Μαρκόπουλο. Ο έμπειρος τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Άνκαρα, δεν είπε πολλά…:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ανκαρα. Ήταν καλύτερη και δίκαια νίκησε. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στον αγώνα, δεν είχαμε συγκέντρωση, είχαμε πολύ κακό ξεκίνημα και αυτό μας αποσυντόνισε πλήρως. Παίξαμε άσχημα σε άμυνα και επίθεση σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι μας, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό”.

Εκ μέρους των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Μάρκ Πέιν, σχολίασε για την βαριά ήττα από τους Τούρκους: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας και έγινε ακόμη πιο δύσκολο από το πολύ κακό ξεκίνημα που είχαμε στο παιχνίδι. Η Ανκαρα πήρε μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι, και όσο μεγάλη προσπάθεια κι αν κάναμε από το σημείο που βελτιωθήκαμε, δεν ήταν αρκετή για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι.

Δεν πήγαμε καθόλου καλά στην άμυνα κι αυτό μας στοίχισε στο ξεκίνημα του αγώνα. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια να μπούμε στο ρυθμό του αγώνα, αλλά ήταν αργά. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να ξεπεράσουμε αυτή την ήττα και να δούμε το επόμενο μας που έχουμε μπροστά μας”.

“Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα”

Από την μεριά του ο προπονητής της Άνκαρα, Ερτσουμέντ Σουντέρ, αναφερόμενος στην αναμέτρηση εκθείασε τους Θεσσαλονικείς: “Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα και με μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ. Τον είδαμε σε όλα τα παιχνίδια και πως έπαιξε απέναντι σε σπουδαίες ομάδες όπως ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός.

Σήμερα ήμασταν καλύτεροι, μας βοήθησε πολύ το γεγονός ότι ξεφύγαμε στο σκορ από την αρχή του αγώνα. Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια το παιχνίδι. Τώρα υπάρχουν δύο παιχνίδια ακόμη, έχουμε ελπίδες να προκριθούμε και ελπίζουμε ότι θα το καταφέρουμε”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …