Κεντρική Διεθνή Είναι πολλά τα λεφτά…

Είναι πολλά τα λεφτά…

ajinca post

ajinca-post

Η Εφές Αναντόλου έχει ρεκόρ 4-3 στην Ευρωλίγκα και από την στιγμή που θα συνεχίσει την πορεία της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της και ιδιαίτερα στην γραμμή των ψηλών.

Έτσι η ομάδα του Κώστα Βασιλειάδη έχει απλώσει τα… δίχτυα της προς… Γαλλία μεριά καθώς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλεξίς Αζινκά που αγωνίζεται στη Στρασμπούρ. Το συμβόλαιο του Γάλλου σέντερ λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν ωστόσο οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε επαφή και διαπραγματεύονται την πιθανότητα μετακίνησης του 25χρονου στην Εφές τον Ιανουάριο.

Η διοίκηση της Στρασμπούρ φέρεται να ζήτησε 350.000 ευρώ προκειμένου να αφήσει ελεύθερο τον Αζινκά αλλά το συγκεκριμένο ποσό δεν ήχησε και πολύ καλά στα αυτιά των Τούρκων στους οποίος φάνηκαν πολλά τα λεφτά… Όπως και να έχει σε αυτή την περίπτωση θα μετρήσει και το γεγονός ότι η Στρασμπούρ πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα (έχει ρεκόρ 1-6) και το καλοκαίρι η γαλλική ομάδα κινδυνεύει να χάσει τον παίκτη χωρίς να πάρει κάποιο ποσό.

Ο Αζινκά είναι από τους καλύτερους παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ του ο Βινσέντ Κολέ ενώ μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 10 αγώνες για το πρωτάθλημα Γαλλίας έχοντας μέσο όρο 15,3 πόντους και 7,2 ριμπάουντ και σε 7 ματς για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έχοντας μέσο όρο 19,1 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…