Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς”

“Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς”

cooper mvp

cooper-mvp

Η έκτη φετινή νίκη του ΠΑΟΚ –κόντρα στον ΚΑΟΔ– στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ, είναι γεγονός. Ο Ντι Τζέι Κούπερ ήταν από τους πρωταγωνιστές του “δικεφάλου” στην άνετη επικράτηση επί των Δραμινών και μάλιστα αναδείχθηκε MVP (πολυτιμότερος παίκτης) της 8ης αγωνιστικής.

Ο Αμερικανός γκαρντ σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής, στάθηκε στην ομαδικότητα: “Είναι πάντα πολύ ωραία η αίσθηση της επιβράβευσης. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα, ότι πετυχαίνουμε έρχεται μέσα από ομαδική δουλειά και είναι σημαντικό για την ομάδα μου, πάντα να έχει έναν τουλάχιστον παίκτη που θα βοηθήσει για να έρθει η νίκη.

Και είναι καλό να επιβραβεύεται αυτή η προσπάθεια και αυτή την εβδομάδα ήταν η δική μου σειρά και είμαι χαρούμενος για αυτό. Είναι αλήθεια ότι δεν συμβαίνει συχνά ένας παίκτης που παίζει αρκετά να μην κάνει λάθος στη διάρκεια ενός αγώνα. Υπάρχουν όμως και παιχνίδια που συμβαίνει, όπως με μένα και το παιχνίδι μας με τον ΚΑΟΔ.

Για να τελειώσεις έναν αγώνα χωρίς λάθος, πρέπει να προφυλάξεις την μπάλα όσο καλύτερα μπορείς, να την στείλεις στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή κι αυτό προσπάθησα να κάνω, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, αλλά κι αυτοί έκαναν εξαιρετική δουλειά, δεν έχασαν την μπάλα, αλλά τελείωσαν τις φάσεις.

Και ότι έγινε σε αυτό το παιχνίδι, αλλά και σε κάθε αγώνα είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος που παίρνω στην επαγγελματική μου καριέρα και χαίρομαι πραγματικά που το πετυχαίνω με τον ΠΑΟΚ και στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ελπίζω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη και για μένα, αλλά και για την ομάδα μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…