Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ “Δεν είναι ώρα για απολογισμό”

“Δεν είναι ώρα για απολογισμό”

Πανελλήνιο Παίδων

basketa

Με τρίποντο του Γιώργου Κουκά ο Εθνικός Πειραιώς κατάφερε να δραπετεύσει με το διπλό από την έδρα του Αετού (63-60) και να βάλει ένα ακόμη λιθαράκι στην προσπάθειά του για άνοδο. Ο 28χρονος γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας για το νικητήριο καλάθι, που είχε έναν… επιπλέον βαθμό δυσκολίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη που έδωσε:

Πες μας για την τελευταία φάση στην αναμέτρηση με τον Αετό;
“Επειδή δεν λειτουργούσε ο κανονικός φωτεινός πίνακας, αλλά ένα μικρό χρονόμετρο πάνω στο τραπέζι της γραμματείας, με το που πήραμε ριμπάουντ κοίταξα λίγο δεξιά στο πινακάκι ,είδα ότι απέμεναν οκτώ δευτερόλεπτα, αλλά μετά ήταν αδύνατον να ξαναδώ πίσω μου οπότε άρχισα να υπολογίζω μόνος μου. Αποφάσισα να δημιουργήσω για τον εαυτό μου. Βρήκα λίγο χώρο για σουτάρω και το έκανα . Μπήκε και πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι”.

Ο Εθνικός, πλέον, θεωρείται φαβορί για την άνοδο.
“Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, ούτε να μπω στην διαδικασία που έχουν μπει εκείνοι που λένε ότι Εθνικός φαβορί. Ο Εθνικός απλά έκανε άλλη μια νίκη και κοιτάει τα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς για το Κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ που μας περιμένει”.

Και στο παιχνίδι με τον Αετό είχατε την στήριξη του κόσμου σας.
“Αυτό που μας ικανοποίησε πέρα νίκη, είναι ότι κάναμε χαρούμενο τον κόσμο που ήρθε και γέμισε το κλειστό στον λόφο του Στρέφη. Ηταν σα να παίζαμε στην έδρα μας. Βρέθηκαν πάνω από διακόσια άτομα στις κερκίδες και δεν σταμάτησαν στιγμή να μας συμπαραστέκονται με την φωνή τους. Στο τέλος της αναμέτρησης είδαμε πολλά χαμογελαστά πρόσωπα και αυτό μας έκανε ακόμα πιο χαρούμενος”.

Το πρόσημο του απολογισμού έως τώρα είναι θετικό;
“Στον Εθνικό γίνεται ι πολύ καλή και οργανωμένη προσπάθεια σε όλα επίπεδα. Από την διοίκηση μέχρι και το αγωνιστικό τμήμα. Το κλίμα είναι άριστο. Δεν είναι ώρα ούτε για πανηγυρισμούς, αλλά ούτε και για απολογισμό. Δεν πρέπει χαλαρώσουμε, αλλά συνεχίσουμε την προσπάθεια και στο τέλος να κάνουμε ταμείο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…