Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν είμαστε χούλιγκαν”

“Δεν είμαστε χούλιγκαν”

kotsatos

kotsatos

Η σχολαστικότητα της Αστυνομίας λίγο έλειψε να προκαλέσει την… διακοπή του αγώνα στη Καισαριανή. “Το έχετε ξεφτιλίσει. Συνέλθετε λίγο. Δεν είμαστε χούλιγκαν. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ είμαι, και οι υπόλοιποι είναι σύμβουλοι της διοίκησης. Τί είναι αυτά, που κάνετε;“, ξέσπασε ο Kωνσταντίνος Κοτσάτος απευθυνόμενος στους αστυνομικούς.

Τι συνέβη:
Οι αστυνομικοί, που έφτασαν καθυστερημένα στο γήπεδο και άρχισαν να… δαχτυλομετρούν έναν-έναν τους φίλους των δύο ομάδων εντός του κλειστού, αντί στην είσοδο ως όφειλαν, είχαν χάσει ήδη την μάχη με τη λίστα των προσκεκλημένων. Στη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-Λαυρίου απαγόρευσαν την είσοδο στον χρηματοδότη της ΑΕΚ και γενικό γραμματέα της διοίκησης, Αλέξη Αλεξίου, καθώς επίσης και στον Γιώργο Κατσαδήμα.

΄Ενας εκ των αστυνομικών φέρεται να μίλησε απρεπώς προς τους δύο “Ενωσίτες” παράγοντες, οι οποίοι άργησαν καθώς είχε προηγηθεί η παρουσία τους στο ντέρμπι του Βόλεϊ, και προκλήθηκε ένταση. Παίκτες, προπονητές και διαιτητές έμειναν πρόσκαιρα… άφωνοι με όσα συνέβησαν από το πουθενά σε ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Χρειάστηκε η παρέμβαση του προέδρου της “Ένωσης”, Κωνσταντίνου Κοτσάτου, ο οποίος βρισκόταν ήδη μέσα στο γήπεδο, αλλά και των Σπύρου Παπαϊωάννου, Βαγγέλη Δερμανούτσου για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι Αλεξίου, Κατσαδήμας εισήλθαν τελικά στο γήπεδο, αλλά ο εκνευρισμός στην ΑΕΚ είναι ακόμα έντονος. Όλα αυτά για ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών, με την ΑΕΚ να μην έχει παραδώσει ούτε μία πρόσκληση σε οργανωμένο οπαδό της…

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…