Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Για το καλύτερο”

“Για το καλύτερο”

markopoulos paok1

markopoulos-paok1

Κανονικά πήραν μέρος στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της αυριανής (18/12, 21:00) αναμέτρησης με τη Νίζνι, Βαγγέλης Μαργαρίτης και Αντώνης Κόνιαρης θέτοντας τους εαυτούς τους στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου, σε αντίθεση με τον Μαρκ Πέιν.

Οι “ασπρόμαυροι” θα προσπαθήσουν να κάνουν αυτό που πρέπει –να κερδίσουν- και θα περιμένουν από την Άλμπα Φέχερβαρ να κερδίσει την Άνκαρα, ώστε να περάσουν στους “32” καλύτερους του Eurocup.

Ο τεχνικός του “δικεφάλουΣούλης Μαρκόπουλος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι στην Φιλανδία, σχολίασε: “Η Nizhnyείναι μία πολύ καλή ομάδα, η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας, που είναι και στην πρώτη θέση και είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το ότι ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της από την Ankara δεν αλλάζει σε τίποτα από την άποψη που έχουμε για το πόσο ισχυρή ομάδα είναι. Εμείς από την πλευρά μας θα μπούμε σε αυτό το παιχνίδι με αρκετά προβλήματα τραυματισμών και προερχόμενοι από συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, αλλά θα πρέπει και πάλι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο κι αυτό θέλουμε να κάνουμε”.

Από την μεριά των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Λεωνίδας Κασελάκης, σημείωσε για την αυριανή εκτός έδρας τελευταία αναμέτρηση της φάσης των ομίλων: “Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Η Nizhny είναι στην πρώτη θέση και όχι άδικα. Εμείς έχουμε λίγες πιθανότητες πρόκρισης και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να κερδίσουμε και για αυτό θα προσπαθήσουμε, ακόμη κι αν η τύχη μας δεν εξαρτάται μόνο από το δικό μας αποτέλεσμα.

Η ομάδα προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και θέλουμε πολύ να τελειώσουμε αυτή την σειρά των αγώνων πριν από τις γιορτές με μία νίκη, για να αποκτήσουμε και καλύτερη ψυχολογία, αλλά και γιατί δικαιούμαστε ένα καλό αποτέλεσμα, όπως πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι καλύτερο από την συμμετοχή μας στη διοργάνωση, σύμφωνα και με την παρουσία που είχαμε στα περισσότερα παιχνίδια.

Στον αγώνα που έγινε στη Ρωσία, ηττηθήκαμε με μεγάλη διαφορά, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την διαφορά των δύο ομάδων. Περισσότερο ήταν έλλειψη συγκέντρωσης σε σημαντικά σημεία του ματς. Θέλουμε λοιπόν τη νίκη στον αγώνα με την Nizhny, ακόμη κι αν δεν μας δώσει τίποτα στο θέμα της πρόκρισης, γιατί θα είναι μία καλή ευκαιρία να αποδείξουμε ότι και αυτό το σερί των ηττών ήταν μία κακή παρένθεση για την ομάδα μας και δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό μας πρόσωπο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…