Βήμα πρόκρισης

saulius stombergas

saulius-stombergas

Σημαντικό βήμα πρόκρισης στο Τοp 16 της Ευρωλίγκας πραγματοποίησε η Ζαλγκίρις Κάουνας. Το συγκρότημα του Σαούλιους Στομπέργκας επικράτησε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι της Αναντολού Εφές με 65-63. Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής των Λιθουανών στάθηκε στην πολύ καλή συνολική άμυνα που έπαιξε η ομάδα του, τονίζοντας ότι οι παίκτες του πάλεψαν σκληρά για να φτάσουν στην τελική επικράτηση.

“Δεν περιμέναμε ένα εύκολο παιχνίδι. Ήμασταν προετοιμασμένοι να παίξουμε. Προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας. Παρ’ ότι δεν ήμασταν τόσο καλοί στην επίθεση, όσο είχαμε σχεδιάσει, είμαι ευχαριστημένος που οι παίκτες μου έπαιξαν άμυνα με μεγάλη ενέργεια. Παλέψαμε σκληρά και κερδίσαμε μία σημαντική μάχη”, δήλωσε ο Σαούλιους Στομπέργκας, ενώ ο Τζάστιν Ντέντμον υποστήριξε:

“Οι οπαδοί μας έδωσαν έξτρα ενέργεια. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Εφές έπαιξε πολύ καλά κι εμείς αμυνθήκαμε σκληρά. Παρ’ ότι έκανα ένα πολύ καλό παιχνίδι, δεν πιστεύω ότι ήταν μία δική μου νίκη, ήταν μία νίκη ολόκληρης της ομάδας. Δεν θα σκόραρα άλλωστε τόσο, αν οι συμπαίκτες μου δεν μου έδιναν την ευκαιρία. Το φινάλε ήταν λίγο τρομακτικό, αλλά το σημαντικό είναι ότι στο τέλος κερδίσαμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…