“Βήμα Βήμα”

priftis1

priftis1

Ο Κολοσσός Ρόδου ήταν ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο (το πρώτο), στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Οι Ροδίτες αν και ηττήθηκαν, “κέρδισαν” περισσότερα –για την συνέχεια του πρωταθλήματος- απ’όσα έχασαν. Στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της τελευταίας –χρονικά- αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής ο Δημήτρης Πρίφτης, σχολίασε: “Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη.

Όταν θεωρητικά ένας καλύτερος αντίπαλος παίζει μ’ έναν υποδεέστερο είναι θέμα του καλύτερου το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Βρήκαμε λίγο χώρο στο α’ ημίχρονο και παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί. Στο γ’ δεκάλεπτο ήταν καθαρά θέμα του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήταν πολύ σοβαρός και συγκεντρωμένος.

Είχε καλύτερη κυκλοφορία στη μπάλα, βρήκε καλύτερες επιλογές και έβαλε κάποια σουτ. Για μας ήταν ένα δύσκολο 15ήμερο μετά τις δύο απώλειες στους ψηλούς αλλά και την απουσία του Τσάμη. Οι απουσίες αυτές δεν σε πληγώνουν μόνο στα παιχνίδια αλλά και στην καθημερινότητα.

Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, θα πηγαίνουμε βήμα- βήμα. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια τα αποτελέσματα έχουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Απ’ ότι φαίνεται θα πάμε μέχρι το τέλος για να δούμε πως θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην ουρά που μας ενδιαφέρει. Καλή συνέχεια στον κόουτς Πεδουλάκη και στον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη“.

Εκ μέρους των “θαλασσί” παικτών ο 22χρονος Γιώργος Δανάς, σχολίασε για την αναμέτρηση με τους “πράσινους“: “Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα μας, γιατί είχαμε πολλούς τραυματισμούς και απουσίες από τις προπονήσεις. Πιστεύω όμως ότι ήρθαμε αποφασισμένοι στο γήπεδο για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να μην δώσουμε δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να μας υποτιμήσει. Πιστεύω ότι παλέψαμε, συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας για τη δίκαιη νίκη τους και τους εύχομαι καλή συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…