Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Απόλυτα συγκεντρωμένοι”

“Απόλυτα συγκεντρωμένοι”

pashutin

pashutin

Η Λοκομοτίβ Κούμπαν υποδέχεται αύριο (13/12) τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Ευρωλίγκας. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φαση, με τον Παναθηναϊκό να επιθυμεί να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα του στο πρώτο γύρο στα Δύο Αοράκια. Ο τεχνικός των Ρώσων, Εβγκένι Πασούτιν, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη, αν θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της απέναντι στους πράσινους.

“Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο παιχνίδι. Διαθέτει στις τάξεις της τόσους πολλούς παίκτες που συγκαταλέγονται στους καλύτερους της Ευρώπης και εμείς για να κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, κινητικοί στην άμυνα, με αλληλοβοήθειες και να μην επιτρέψουμε καταστάσεις ένας εναντίον ενός.

Ακόμα θα πρέπει να διατηρήσουμε το ρυθμό μας στην επίθεση, να έχουμε καλή κυκλοφορία και να εκμεταλλευτούμε όλα μας τα όπλα. Αν παίξουμε στο ίδιο επίπεδο με αυτό που μας οδήγησε στο Top 16, μπορούμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό και να συνεχίσουμε στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στον όμιλό μας”, δήλωσε ο Εβγκένι Πασούτιν, ενώ από πλευράς παικτών ο Ντέρικ Μπράουν τόνισε:

“Το πρώτο μας παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο σουτ, αλλά κρίθηκε από την έμφαση που δώσαμε στις λεπτομέρειες. Απέναντι σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό δεν μπορείς να παραβλέψεις το παραμικρό. Θα πρέπει να έχουμε το ίδιο επίπεδο προσπάθειας σε όλο το ματς. Πιστεύω πως δεν εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό, αλλά από μας. Αν παίξουμε όπως ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε, μπορούμε να τους νικήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…