Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αποστολή… εξετελέσθη

Αποστολή… εξετελέσθη

cazerta armani

gentile-armani

Την πρόκριση της στο Τοp 16 της Ευρωλίγκας πανηγυρίζει από χθες η Αρμάνι Μιλάνο, Το συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι επικράτησε σε ματς – θρίλερ της Μπάμπεργκ με 74-63, σφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο έμπειρος τεχνικός των Ιταλών εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, εκφράζοντας παράλληλα και τη χαρά του για την πρόκριση της ομάδας.

“Η ομάδα ήταν έτοιμη ψυχολογικά και από άποψη τακτικής για ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι στη Μπάμπεργκ. Κάναμε εξαιρετική δουλειά και παλεύαμε όλη την ώρα, βρήκαμε ενέργεια τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Γυρίσαμε καλά τη μπάλα απέναντι στην δυνατή τους άμυνα και επιλέξαμε να παίξουμε με τον Μέλι στο νούμερο πέντε στα τελευταία δύο λεπτά, κάτι το οποίο ήταν πιθανόν το κλειδί για να φτάσουμε στη νίκη.

Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε στο Top-16 και είναι ένα μεγάλο βραβείο για τη δουλειά μας. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο για αυτή τη σεζόν, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην επόμενη φάση”, ήταν τα λόγια του Λούκα Μπάνκι, ενώ από πλευράς παικτών ο Αλεσάντρο Τζεντίλε πρόσθεσε:

“Είναι μία μεγάλη νίκη για εμάς και είμαστε χαρούμενοι που την πήραμε, διότι προκριθήκαμε στο Top-16 μετά από πολύ καιρό. Είμαστε μία ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ, παλεύουμε όλη την ώρα και αυτή η δύσκολη νίκη είναι το βραβείο μας για τη δουλειά μας. Έχουμε μεγάλη καρδιά και θα ήθελα να συγχαρώ τον Κέρτις Τζέρελς για το τελευταίο του κλέψιμο. Κάναμε μεγάλη αμυντική προσπάθεια στην τελευταία περίοδο με τη Μπάμπεργκ. Τώρα θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…