Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Απάντησε” ο Κόροιβος στην ΑΕΚ

“Απάντησε” ο Κόροιβος στην ΑΕΚ

nipergialis

nipergialis2

H επίμαχη φάση των 52 δευτερολέπτων εξακολουθεί να προκαλεί… κρίση στις σχέσεις της ΑΕΚ με τον Κόροιβο. Με… δελτίο Τύπου που δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα του Κοροίβου, οι Ήλειοι “αποκαλύπτουν”, ότι ο Βαγγέλης Ζιάγκος ζήτησε… συγγνώμη από τον Βασίλη Νιπεργιάλη πριν από την συνέντευξη Τύπου και διαψεύδουν τον Αλέξη Αλεξίου ο οποίος είχε δηλώσει στο ebasket.gr ότι δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο.

Ο τεχνικός του Κοροίβου αρνείται να απαντήσει άμεσα στον Ζιάγκο, που χαρακτήρισε “ανήθικη” την πράξη, και ισχυρίστηκε ότι η ΑΕΚ “έχει ανέβει ήδη στην Α1”.

Το δελτίο Τύπου του Κοροίβου:

“Ο Κόροιβος πέτυχε σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και ο Βασίλης Νιπεργιάλης είχε πολλά να πει μετά από το παιχνίδι, απομένοντας τα εύσημα τόσο στους παίκτες του, όσο και στον κόσμο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επίμαχη φάση στο τέλος με τον Τάσο Χαρισμίδη, που ήρθε τραυματισμένος προς τον πάγκο, ζητώντας αλλαγή.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως πριν ξεκινήσουν οι δύο προπονητές να μιλάνε για το παιχνίδι, ο Βαγγέλης Ζιάγκος είπε χαρακτηριστικά στον τεχνικό του Κοροίβου “συγγνώμη σε αδίκησα δεν ήταν δική σου επιλογή”, σχετικά με τη συγκεκριμένη φάση.
Παρά τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς των “κιτρινόμαυρων”, στο γήπεδο υπήρχε κανονικά γιατρός, καθώς και δηλωμένος φυσικοθεραπευτής.

Αναλυτικά όσα είπε:
Από όλη την Ελλάδα, μόνο η Αμαλιάδα έχει καταφέρει φέτος να κερδίσει την ΑΕΚ. Αυτό σίγουρα δεν είναι καθόλου τυχαίο. Δεν μπορείς να κερδίσεις δύο φορές την ΑΕΚ. Χρειάζεται πίστη, προπόνηση, ουσία και ποιότητα. Πιστεύω αυτά τα είχαμε σήμερα. Τα παιδιά έκαναν μια κατάθεση ψυχής. Έδειξαν ότι ήταν καλύτεροι σήμερα και πιστεύω η δίκη μας είναι δίκαιη και πεντακάθαρη. Δυστυχώς κουβαλάμε μια… αμαρτία στην πλάτη μας, για τα γεγονότα που έγιναν στο παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό και θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε την ΑΕΚ σήμερα, γιατί πιστεύαμε ότι η ΑΕΚ είναι δύσκολο να χάσει ξανά.

Για μένα έχει ανέβει ήδη στην Α1, που εκεί είναι η θέση της. Θα είναι πρώτη σίγουρα και πιστεύω θα είναι δύσκολο για οποιαδήποτε άλλη ομάδα να κερδίσει αυτή την ομάδα. Να δώσω συγχαρητήρια πρώτα από όλα στον κόσμο που κατέκλυσε και πάλι το κλειστό, σε ένα ματς που ήταν διαφήμιση, χωρίς κανένα παρατράγουδο, μέσα σε ωραίο πνεύμα και μας βοήθησε και μας έσπρωξε στη νίκη. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους αθλητές μου, ήταν φανταστικοί.

Ειδικά στο κομμάτι της άμυνας, που είχαμε φτιάξει και εμείς ένα πλάνο όλη την εβδομάδα. Είχαμε καλή αντίδραση μετά το 1-11 στην αρχή και κρατήσαμε τα ατού της ΑΕΚ μακριά από τον καλό τους εαυτό. Θέλω αυτή τη νίκη να την αφιερώσω στους ανθρώπους της ομάδας, που σε τέτοιες δύσκολες εποχές, που η Ελλάδα διαλύεται και όλα καταρρέουν, έχουν το σθένος και την δύναμη να στηρίζουν αυτή την επαρχιακή ομάδα και σήμερα το βράδυ πολλά εκατομμύρια φιλάθλων και πολλοί φίλοι της ΑΕΚ να δουν ποιος είναι ο Κόροιβος και να γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα. Για αυτό που είπε ο κόουτς περί ηθικής, εγώ δεν θα μπω σε αυτά και ούτε θα απαντήσω.

Ο Χαρισμίδης ήρθε τρέχοντας στον πάγκο πιάνοντας το μάτι και ζήτησε αλλαγή. Από την στιγμή που έρχεται και ζητάει αλλαγή, αυτός ξέρει καλύτερα αν είναι τραυματισμένος, που πιστεύω ότι ήταν. Από εκεί και πέρα, δεν είχαμε κάτι άλλο να κάνουμε. Δεν θεωρώ όμως ότι αυτό ήταν το κομβικό σημείο για να κριθεί το παιχνίδι. Νομίζω ότι είχαμε επικρατήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Να ευχηθώ και εγώ στον Βαγγέλη και τα παιδιά της ΑΕΚ ότι καλύτερο και μακάρι η δεύτερη ομάδα φέτος μαζί με την ΑΕΚ, να είμαστε εμείς. Αυτό που θα κάνουμε εμείς, είναι μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, μέχρι το τελευταίο λεπτό, να παλεύουμε. Αν ανέβουμε, θα ανέβουμε. Θα είμαστε η ομάδα που θα ανέβει μόνο μέσα στο γήπεδο. Εμείς μόνο αυτό ξέρουμε να κάνουμε και καλά κάνουν και οι άνθρωποι της ομάδας και ασχολούνται μόνο με αυτό. Αν είμαστε τόσο καλοί μέσα στο γήπεδο και καταφέρουμε και επικρατήσουμε, καλώς θα ανέβουμε”.

 

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…