Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ήταν ένας θρίαμβος”

“Ήταν ένας θρίαμβος”

saulius stombergas

saulius-stombergas

Μεγάλο διπλό πρόκρισης πανηγύρισε η Ζαλγκίρις Κάουνας. Το συγκρότημα του Σαούλιους Στομπέργκας πέρασε από την Γερμανία, επικρατώντας με 84-80 της Μπάμπεργκ και την έστειλε στο καναβάτσο. Όπως ήταν φυσικό, ο προπονητής των Λιθουανών εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος στις δηλώσεις του για τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν θρίαμβο

“Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση στο Top-16 της Ευρωλίγκας αλλά και για την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας στη διοργάνωση. Ήταν ένας θρίαμβος και πρέπει να συγχαρώ τόσο τους οπαδούς μας, όσο και την ομάδα μου. Πάλεψαν σκληρά όταν βρισκόμασταν πίσω με 11 πόντους. Συγκεντρωθήκαμε και πήραμε τη νίκη. Το ματς είχε τρελό ρυθμό, ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Ξέραμε ότι ήθελε τη νίκη για να προκριθεί. Με συγχωρείται γι’ αυτό. Το παιχνίδι είναι παιχνίδι και όλοι παλεύουν για τη νίκη. Αυτή τη φορά, κερδίσαμε εμείς”, ήταν τα λόγια του Σαούλιους Στομπέργκας, ενώ από πλευράς παικτών ο Παούλιους Γιανκούνας πρόσθεσε:

“Παίξαμε ομαδικά στην επίθεση και στην άμυνα. Παλέψαμε στα ριμπάουντ κι αυτό είναι το στοιχείο που μας έδωσε τη νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, επειδή ξεκινήσαμε άσχημα, αλλά στο τέλος κερδίσαμε την πρόκριση στο Top-16”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…