Κεντρική Διεθνή Άνετο διπλό για Μπάγερν

Άνετο διπλό για Μπάγερν

john bryant bayern siena

john-bryant-bayern-siena

Χωρίς να συναντήσει κάποια ιδιαίτερη αντίσταση η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε εύκολα εκτός έδρα της Άρτλαντ με 92-79 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας ύστερα από το πέρας της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Γερμανίας.

Οι “Βαυαροί” που ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 11-1 εξασφάλισαν από νωρίς μία διψήφια διαφορά (49-35) την οποία κατάφεραν να διατηρήσουν άνετα παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων να επιστρέψουν. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο της Ευρωλίγκα κυριάρχησε στα ριμπάουντ (44 έναντι 35) ενώ σούταρε με ποσοστό 65% (11/17) στα τρίποντα.

Επίσης οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς μοίρασαν συνολικά 23 ασίστ. Έτσι έφτασαν στο διπλό με τον Τζον Μπράιαντ να τελειώνει τον αγώνα με νταμπλ-νταμπλ (17 πόντοι, 11 ριμπάουντ). Από την Άρτλαντ “πάλεψε” ο Ντέιβιντ Χόλστον με 18 πόντους και 7 ασίστ.

Μεγάλες νίκες για Χάγκεν, Μίτελντοϊτσερ

Η Χάγκεν ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο ημίχρονο, συνέτριψε την Όλντενμπουργκ εντός έδρας με 98-78 και σημείωσε την έκτη φετινή της νίκη. Αντίθετα ήταν η τρίτη ήττα για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν επιμέρους σκορ 29-18 στο τρίτο δεκάλεπτο και ξέφυγαν με 71-58. Ηγέτης της Χάγκεν ήταν ο Ντέιβιντ Μπελ με 23 πόντους την ώρα που από τους ηττημένους ο Ρίκι Πάουλντινγκ, ο Τζούλιους Τζένκινς και ο Ντρου Τζόις πέτυχαν από 14 πόντους ο καθένας.

Μία εκπληκτική Μίτελντοϊτσερ διέσυρε εντός έδρας τη Φρανκφούρτη με 87-57 και πανηγύρισε την τέταρτη φετινή της νίκη. Με “όπλο” την άμυνα (11 κλεψίματα) και με καλή κυκλοφορία της μπάλας (21 ασίστ) οι γηπεδούχοι είχαν σωστές επιθετικές επιλογές αλλά και πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Αντόντε Πάρκερ με 19 πόντους ενώ ο Μάρκους Χάτεν έκανε νταμπλ-νταμπλ με 15 πόντους και 10 ασίστ. Η Φρανκφούρτη υπέστη την έκτη ήττα της και είχε ως διασωθέντα τον Τζάρεντ Ντουμπουά (14 πόντοι).

Με μία απίστευτη ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο η Μπραουνσβάιγκ έριξε στο… καναβάτσο την Βόννη εντός έδρας με 77-66. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι που έφτασαν στο 6-6 έκαναν επιμέρους σκορ 25-9 και επέστρεψαν από το -5 (57-52) της τρίτης περιόδου. Ο Αϊζάια Σουόν με 23 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ ήταν συγκλονιστικούς για τους νικητές. Στον αντίποδα καλύτερος παίκτης για την Βόννη που έπεσε στο 8-4 ήταν ο Τόνι Γκάφνεϊ με 14 πόντους.

Η Μπρεμερχάβεν κατέκτησε το τέταρτο φετινό ροζ φύλλο αφού δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει εκτός έδρας την Τούμπιγκεν με 99-83. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ από το ξεκίνημα και με τον Ντάριους Άνταμς (29 πόντοι, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα) να είναι από… άλλον πλανήτη πήραν το διπλό. Την όγδοη νίκη της σημείωσε η Ουλμ η οποία με πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 29-16) “απέδρασε” από την έδρα της Ράστα (92-84) έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και πρώτο “βιολί” τον Κάμερον Λονγκ (22 πόντοι, 5 ασίστ).

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:
Χάγκεν – Όλντενμπουργκ 98-78
Μίτελντοϊτσερ – Φρανκφούρτη 87-57
Μπραουνσβάιγκ – Βόννη 77-66
Άρτλαντ – Μπάγερν Μονάχου 79-92
Ράστα – Ουλμ 84-92
Τούμπιγκεν – Μπρεμερχάβεν 83-99
Τρίερ – Βούζμπουργκ (8/12)
Μπέιροϊτ – Λούντβιγκσμπουργκ (8/12)
Μπάμπεργκ – Άλμπα Βερολίνου (8/12).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…