Media… Πέιν

payne paok

payne-paok

Ο “δικέφαλος” θα αντιμετωπίσει αύριο (27/11, 19:15) στο κλειστό “PAOK Sports Arena“, για την 7η αγωνιστική του Eurocup, την Άλμπα Φέχερβαρ. Στην καθιερωμένη media day της μπασκετικής ομάδας, ο Μαρκ Πέιν μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση.

Ο 25χρονος φόργουορντ, για το παιχνίδι με τους Ούγγρους, σχολίασε: “Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό παιχνίδι, μπορεί να αποδειχθεί κλειδί για το πόσο θα συνεχίσουμε στην διοργάνωση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε εξτρά πίεση, απλώς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Η Άλμπα είναι πάρα πολύ αθλητική ομάδα, άρα το πρώτο που πρέπει να προσέξουμε είναι το τρανζίσιον τους. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια και να μην κάνουμε τα λάθη του πρώτου αγώνα. Οι έξι επτά βασικοί παίκτες που έχουν είναι πολύ καλοί, πρέπει να τους προσέξουμε όλους”.

Στη συνέχεια ο Μαρκ Πέιν, αναφέρθηκε στην ήττα από τα Τρίκαλα, για τον θεσμό του Eurocup, αλλά και στο πρόβλημα των ριμπάουντ που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ: “Κάθε φορά μετά από ήττα υπάρχει αρνητικό συναίσθημα, σίγουρα μετά μία νίκη μπορεί να καλύψει την πίκρα. Υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης το περασμένο Σάββατο, δεν παρουσιαστήκαμε όπως στο Μαυροβούνιο, αυτό που πρέπει να βρούμε ξανά είναι η συγκέντρωσή μας.

Ήταν απογοητευτική η εμφάνιση. Θεωρώ ότι με δύο ακόμη νίκες θα έχουμε τον έλεγχο της τύχης μας και δεν θα χρειαστεί να βλέπουμε τα άλλα παιχνίδια. Το ξέρουμε ότι συμβαίνει αυτό. Και η Άλμπα κυνηγάει πολύ το επιθετικό ριμπάουντ και θα πρέπει να προσέξουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…