Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Όλο και καλύτεροι”

“Όλο και καλύτεροι”

giaples latovic

giaples-latovic

Την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα Basket League ΟΠΑΠ, θα “κυνηγήσει” το Ρέθυμνο, το Σάββατο (9/11, 17:00) στο κλειστό της “Περιβόλας”, απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας για την 5η αγωνιστική.

Ο Θανάσης Γιαπλές σε δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, στάθηκε στην δυσκολία της αναμέτρησης με τους Πατρινού, αλλά και στην εμπιστοσύνη που έχει στους παίκτες του:

“Είναι ένα παιχνίδι σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, μπροστά σε ένα καθαρά μπασκετικό κοινό, με μία ομάδα με πλούσια ιστορία. Στόχος μας είναι καταρχήν να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τις αγωνιστικές απαιτήσεις του αγώνα και να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί. Όπως σε κάθε ματς το ζητούμενο και το Σάββατο είναι η νίκη ανεξαρτήτως συνθηκών. Πιστεύω πως σιγά σιγά με το πέρασμα του χρόνου και με πολύ δουλειά θα είμαστε όλο και καλύτεροι”.

Εκ μέρους των παικτών του Ρεθύμνου, ο Γιάννης Σίνης, σχολίασε: “Στόχος μας το Σάββατο είναι οπωσδήποτε η νίκη και να παίξουμε δυναμικά και παθιασμένα. Αν πράξουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής τότε σίγουρα θα τα πάμε πάρα πολύ καλά.

Η έδρα του Απόλλωνα πάντα ήταν δυνατή και λόγω προσωπικής εμπειρίας, αφού εκεί μεγάλωσα, οι Πατρινοί την αγαπάνε την ομάδα. Εμείς όμως εάν παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε θα έχουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μέρα με τη μέρα η ομάδα μας είναι όλο και καλύτερη και ανυπομονώ να πάρω την ευκαιρία μου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…