Κεντρική Διεθνή Χαμόγελα για Βασιλειάδη, Ταπούτο

Χαμόγελα για Βασιλειάδη, Ταπούτο

vasileiadis efes

vasileiadis-efes

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Εφές Αναντόλου του Κώστα Βασιλειάδη στο πρωτάθλημα Τουρκίας καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας της Ουσάκ Σπορτίφ με 79-71 για την πέμπτη αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν το ροζ φύλλο ουσιαστικά στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν επέβαλαν τον ρυθμό τους και με επιμέρους σκορ 19-12 εδραίωσαν την κυριαρχία τους και το προβάδισμά τους. Ο Βασιλειάδης ήταν θετικός και τελείωσε τον αγώνα με 12 πόντους (6/6 βολές, 3/4 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 23 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα συμμετοχής. Πρώτο “βιολί” για τους νικητές ήταν ο Σεμίχ Ερντέν με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ. Από τους φιλοξενούμενους “πάλεψε” ο Έλι Χόλμαν με 14 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Διπλό για Ολίν

Χαμόγελα όμως και για τον Χρήστο Ταπούτο αφού η Ολίν Εντιρνέ έριξε στο… καναβάτσο εκτός έδρας την Γκαζιάντεπ με 88-83. Ο έμπειρος φόργουορντ ήταν εξαιρετικός ενώ έπαιξε 35 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα και σημείωσε 18 πόντους (3/5 δίποντα, 4/8 τρίποντα), “μάζεψε” 4 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ. Ήταν η δεύτερη νίκη της Ολίν στο πρωτάθλημα με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στα τρία δεκάλεπτα της αναμέτρησης.

Ο Ντάριους Ουάσινγκτον με 33 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ ήταν συγκλονιστικός για τους νικητές. Ντέγιαν Μπορόβνιακ (17 πόντους, 14 ριμπάουντ) και Όλιβερ Στέβιτς (16 πόντοι, 15 ριμπάουντ) έκαναν νταμπλ-νταμπλ αλλά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την ήττα για την ομάδα τους.

Την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε και η Άνκαρα η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Μερσίν με 84-80. Τα πάντα κρίθηκαν στην τελευταία περίοδο με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Eurocup να παίρνει το ματς στις… λεπτομέρειες. Ο Αλεξάντερ Ράσιτς (19 πόντοι, 8 ασίστ) και ο Βλάντιμιρ Γκολούμποβιτς (14 πόντοι, 13 ριμπάουντ) δημιούργησαν ένα δίδυμο-φωτιά για τους φιλοξενούμενους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…