Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Το πιο δύσκολο παιχνίδι”

“Το πιο δύσκολο παιχνίδι”

giaples

giaples

Το Ρέθυμνο θα φιλοξενήσει τα ανεβασμένα ψυχολογικά Τρίκαλα, στο πλαίσιο της 8ηε αγωνιστικής του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ. Οι Κρητικοί θέλουν να δουν το κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” γεμάτο από φιλάθλους την Κυριακή (1/12, 16:00).

Ο Θανάσης Γιαπλές μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, στάθηκε στην δυσκολία που θα αντιμετωπίσουν οι Κρητικοί στην Κυριακάτικη αναμέτρηση: “Παίζουμε το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι αυτή τη στιγμή. Λέμε το πιο δύσκολο διότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Υπάρχει το ”πρέπει”. Μετά από το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις.

Πέραν του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού το επίπεδο όλων των υπόλοιπων ομάδων είναι αρκετά κοντά και αυτό φαίνεται σε κάθε αγωνιστική. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή η ομάδα των Τρικάλων, είναι πολύ αξιόμαχη και το δείγμα γραφής που άφησε στο ματς με τον ΠΑΟΚ νομίζω το αποτυπώνει.

Μετά από τρεις μήνες δουλειάς ήρθε ο καιρός να σταματήσουμε τις δικαιολογίες της ”καινούρια ομάδας” και των πολλών ”καινούριων παικτών”. Νομίζω ότι ήταν μία καλή αρχή (η νίκη επί του Πανελευσινιακού) για αυτό το όριο μη δικαιολογίας που θέσαμε. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι πάντα κοντά μας, τον χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι και θα γεμίσει ξανά το γήπεδο”.

Εκ μέρους των παικτών του Ρεθύμνου, ο Κουάμε Αλεξάντερ, σχολίασε για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα: “Στόχος μας την Κυριακή είναι η νίκη εναντίον των Τρικάλων. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Εγώ από την μεριά μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. Σιγά σιγά προσαρμόζομαι στο στιλ παιχνιδιού και στην νοοτροπία αυτής της ομάδας.

Προσπαθώ κάθε μέρα που περνάει να βελτιώνομαι μέσα από τις προπονήσεις τόσο στα σουτ όσο και στην τακτική. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Έχω ενθουσιαστεί από τον κόσμο μας και θέλω σε κάθε αγώνα να είναι δίπλα μας, όπως και σε αυτόν της Κυριακής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…