Κεντρική Διεθνή “Το εγχείρημα πέτυχε”

“Το εγχείρημα πέτυχε”

potamitis apoel

potamitis-apoel

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ) αποφάσισε να ορίζει κάποιους αγώνες μεσημεριανές ώρες προκειμένου να προσελκύσει τις οικογένειες στα γήπεδα. Εν αρχή το εγχείρημα εφαρμόστηκε στην αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ με την Πρωτέας ΑΕΛ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του σωματείου του ΑΠΟΕΛ, Χριστόφορος Ποταμίτης, μίλησε στην κυπριακή ιστοσελίδα kerkida.net για την επιτυχία του εγχειρήματος αυτού και της απόφασης να ξεκινήσει το ματς στις 12 το μεσημέρι. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην αγωνιστική παρουσία των “γαλαζοκίτρινων”:

“Γενικά νομίζω ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε. Ήρθαν στο παιχνίδι οι 100-150 σταθεροί μπασκετικοί του ΑΠΟΕΛ που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και προστέθηκαν σε αυτούς αρκετές οικογένειες με μικρά παιδιά, που ήταν για εμάς το ζητούμενο. Για αρχή είμαστε ευχαριστημένοι. Λόγω και του κλίματος πένθους που επικρατεί, πήραμε την απόφαση να μειώσουμε κάποιες δραστηριότητες που θα γίνονταν γύρω από το παιχνίδι”.

“Κρατήσαμε μόνο ορισμένα και κάναμε το ελάχιστο για να μην χαλάσει το event. Στους επόμενους αγώνες θα έχουμε περισσότερα πράγματα για να ευχαριστιέται ο κόσμος. Νομίζω το εγχείρημα πέτυχε, ίσως μελλοντικά να δοκιμάσουμε να γίνουν παιχνίδια και σε κάποια άλλη ώρα, γύρω στις 15:00”, τόνισε αρχικά ο “ισχυρός άνδρας” του ΑΠΟΕΛ και συνέχισε:

“Θεωρώ ότι ακόμα είμαστε στην αρχή. Παίξαμε μόνο τρία παιχνίδια, έχουμε τρεις νίκες και βλέπουμε σίγουρα κάποια θετικά πράγματα στο γήπεδο, όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε και καλύτερα. Στην συνέχεια θα έχουμε και πιο δύσκολους αγώνες, όπως ο επόμενος με την ΑΕΚ εκτός έδρας, η οποία επίσης έχει το απόλυτο. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι, όμως είμαστε ακόμα στην αρχή και κανένας δεν μπορεί να κρίνει απόλυτα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…